Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Hosting Firmasi Ariyorum
Selamün aleyküm kardeş PrestaShop çalışmalarına yeni başladım ve bende ilk hetapta seçim konusunda kararsız kaldım.Fakat bir arkadaşım sayesinde alıp kullanmaya başladım sistemde güzel çalışıyor.Fiyatlarıda uygun geldi.
Bilgilerini aşağıda yolluyorum umarım yardımım...
Cvp:Hedar Kısmına Javascriptli İle Menü Eklemek
Eğer sizcede bir sakıncası yoksa dosyayı ekte yolluyorum eksik ve/veya yanlış bir kısım avrsa uyarabilriseniz çok sevinirim.
Tekrar teşekkürler,iyi çalışmalar. [file name=header-0c5a132ae5cf2f534454de8bd1997765.rar...
Cvp:Hedar Kısmına Javascriptli İle Menü Eklemek
Selamlar ilk olarak bu kadar şahane,yalın bir anlatım ve uygulamlar için çok teşekkür ediyorum.
Yanlız bunlara rağmen bir aksilik var sanırım bir yerlerde yanlış yapıyorum ki görüntü aşağıdaki resimdeki gibi çıkıyor.
Bahsedilen kısımları bir...
Cvp:Sayfa header kısmı için
Sanırım yeni konu olarak açmışsınız konuya gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkürler.Hemen deniyorum ;-)
http://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&catid=24&id=2762
Selamlar arkadaşlar PrestaShop ile ilgilenmeye yeni başladım diyebilirim.
Aşağıdaki menü gibi bir menüyü nasıl sayfamıza ekleriz yada template ekleyebiliriz.Özet olarakta Kullanmak istediğimiz herhangi bir temaya bu tip bir menü yapabilirmiyiz ve/veya nasıl ekleyebiliriz.