Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

yildizbil kullanıcısının son içeriği

1. Y

sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli

Cvp: sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli kusura bakmayın bi süre uzak kaldım bilgisayardan onun için yazamadım. oldu ama sadece kategoriye tıkladığımızda ürün listesi karşımıza geliyor ya orada oldu. ben bunun aynısının ürün sayfasına girince ve anasayfadaki ÖZEL ÜRÜNLER bölümündede...
  2. Y

Cvp: sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli dediğinizi yaptım fakat şöyle bir sorun var. sepete ekle butonunun üzerine geliyorum url olarak contact form gözüküyor. fakat tıkladığımda contact form açılmıyor. sepete ekleniyor. ben sepete ekleye tıklandığında direk contact forma gitsin isiyorum
  3. Y

Cvp: sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli zaten site üzerinden satış yapmak istemiyorum. sadece sipariş ver butonundan oluşturduğum iletişim formuna gelecekler. istedikleri ürünü telefon ve mail adresleri yazıp gönderecekler. bizde telefonla arayıp bilgi vericez.benim istediğim bu. ve...
  4. Y

Cvp: sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli tam olarak şu şekilde olmasını istiyorum siteye ürünleri koydu. sepet olayı yok. yani biraz ürün tanıtım sitesi gibi olacak. ürünleri gezebiliy ziyaretçiler. beğendikleri ürünü almak istediklerinde sepete ekle butonuna (ben onun adını sipariş...
  5. Y

Cvp: sepete ekleme ile ilgili bir sorun çokönemli cevabınız için çok teşekkür ederim. yalnızufak bir ayrıntı var oda benim hatam tam olarak açıklamamışım. ben sitede sepet bloğunu tamamen kaldırdımzaten.benim için önemli olan ürün listelemelerinde anasayfada ve kategori lerdeki sepete ekleleri...
  6. Y

merhabalar, sepete ekleme ile ilgili bir sorunumvar. şöyle açıklayayım. sepete ekle butonubildiğinizüzere sepete atıyor. ben bu butona basıldığında bize ulaşın sayfasına veya daha ayrıntılı hazırlanabilecek bir iletişim sayfasına yönlendirmekistiyorum nasılyapabiliriz yardımcı olabilirsneiz çok...
  7. Y

cs_livehelp_0_1 ( Online Yardım Modulu Hemde full)

Cvp:cs_livehelp_0_1 ( Online Yardım Modulu Hemde full) arkadaşlar buldum ve yükledim link aşağıdadır. http://rapidshare.com/files/229345451/cs_livehelp_0_1.zip.html kolay gelsin hepinize
  8. Y

SVN

Cvp:SVN bende yardımcı olurum
  9. Y

offline kredi kartı modülü denedim çalışıyo

Cvp:offline kredi kartı modülü denedim çalışıyo bir hata filan vermedi. ama kredi kartı bilgilerini nereden görüyoruz
  10. Y

Modül Pozisyonunun yerini değiştiremiyorum

Cvp:Modül Pozisyonunun yerini değiştiremiyorum elemin yazan: dediğin gibi yaptım kardeşim. merkez bankası döviz kurları vardı. otomatik sol bloğa eklenmişti.sağ bloğa naklet dedim. ve sağ blok tamamen gitti. hiçbirşey yok.döviz kurları modülüde hala solda bunu nasıl düzeltebiliriz şimdi
  11. Y

Modül Pozisyonunun yerini değiştiremiyorum

Cvp:Modül Pozisyonunun yerini değiştiremiyorum bu sorunu bende yaşıyorum.acaba soruna cevap geldimi.geldiyse bizlede paylaşabilirmisin. ayrıca bilen varsa söylebilirse çok sevinirim.
Üst Alt