Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl oldu bilmiyorum ama modüller kısmından bazılarını yükledim bazılarını kaldırdım, sayfa düzeldi.
Teşekkürler...
Bu arada bu kargo ücreti 5 tl görünüyor bunu kargo bölümünden sıfırladım ama hala görünüyor. Başka bir yolu var mıdır?
Ekran görüntüsü 1.3.3.1 e ait.
1.4.4.1 i kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadım. 1.4 te karşılaştığım sorun KARGODAKİ ÜLKELER sorunuydu.
Onu silip 1.3.3.1 i kurdum. Diğer sitemde de bu kurulu ve sorunsuz çalışıyor. (Eski Kitap Mağazası)
1.3.3.1 i kurdum sitede ülkelerde sorun yok, ama admin...
1.4.4.1 sürümdeki sorunları çözemeyince 1.3.3.1 kurdum. Her şey tamam ama şimdi de admin sayfasında resimde görüldüğü gibi bir sorun var. Bunu nasıl çözebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ülkeler silinmiyor :S
Silme yok yanlarında...
bir de şu hatayı aldım yeni:
Your are currently connected with the following domain name: u**ali***ibaba.com
This one is different from the main shop domain name set in "Preferences > SEO & URLs": MASKED
Click here if you want to modify the main...
MERHABALAR,
Ülke kargo adresi girilirken ülke seçiminde Türkiye ile ilgili iller Arjantin in altında çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Sorun yaşanılan site: urfalihacibaba.com
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
teşekkürler...
Tarzist - Tarzistanbul - Moda ve Tasarımın Yeni Adresi Tarzist.com isimli domaini satıyorum.
Türkiye'nin kalbi İstanbul, Modanın kalbi Tarzist.com -
Tarzİstanbul yani Tarzist... Hem E-Ticaret hem de haber vb. içeriklerde kullanılabilir.
Tarzist.com başlı başına bir markadır. Usta ellere...
Öncelikle McDaim başta olmak üzere tüm presta-tr.com culara teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu site daha yeni yeni kurulduğunda (öyle de olmayabilir:) ) Eski sürüm presta ile işe başladım. Sağolsun sorduğum sorulara cevaplarımı aldım.
Sitemin üzerinde fazlasıyla çalıştım (arama motorları ağırlıklı...