Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

xsantos kullanıcısının son içeriği

1. X

[ÇÖZÜLDÜ]1.3.3.1 Admin Sayfası - Sayfalar Sorunu

teşekkürler, çok sağolun
  2. X

Sorun çözülmüştür.. Çok teşekkürler ücretsiz kargo başlangıç fiyatına değer girince düzeldi.
  3. X

lütfen yardım

boşluk yoksa resmi küçült... resim eklerken resmi seçip ortala dedin mi ortalar... resim çok büyükse sorun çıkarabilir
  4. X

baba bi kontrol ettim ama bulamadım. Ekte ilgili sayfanın full görüntüsünü ekliyorum.
  5. X

Nasıl oldu bilmiyorum ama modüller kısmından bazılarını yükledim bazılarını kaldırdım, sayfa düzeldi. Teşekkürler... Bu arada bu kargo ücreti 5 tl görünüyor bunu kargo bölümünden sıfırladım ama hala görünüyor. Başka bir yolu var mıdır?
  6. X

Ekran görüntüsü 1.3.3.1 e ait. 1.4.4.1 i kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmadım. 1.4 te karşılaştığım sorun KARGODAKİ ÜLKELER sorunuydu. Onu silip 1.3.3.1 i kurdum. Diğer sitemde de bu kurulu ve sorunsuz çalışıyor. (Eski Kitap Mağazası) 1.3.3.1 i kurdum sitede ülkelerde sorun yok, ama admin...
  7. X

1.4.4.1 sürümdeki sorunları çözemeyince 1.3.3.1 kurdum. Her şey tamam ama şimdi de admin sayfasında resimde görüldüğü gibi bir sorun var. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  8. X

1.4.4.1 de ÜLKE SORUNU?

Ülkeler silinmiyor :S Silme yok yanlarında... bir de şu hatayı aldım yeni: Your are currently connected with the following domain name: u**ali***ibaba.com This one is different from the main shop domain name set in "Preferences > SEO & URLs": MASKED Click here if you want to modify the main...
  9. X

1.4.4.1 de ÜLKE SORUNU?

MERHABALAR, Ülke kargo adresi girilirken ülke seçiminde Türkiye ile ilgili iller Arjantin in altında çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Sorun yaşanılan site: urfalihacibaba.com yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler...
  10. X

Tarzist.com SATILIKTIR!

Tarzist - Tarzistanbul - Moda ve Tasarımın Yeni Adresi Tarzist.com isimli domaini satıyorum. Türkiye'nin kalbi İstanbul, Modanın kalbi Tarzist.com - Tarzİstanbul yani Tarzist... Hem E-Ticaret hem de haber vb. içeriklerde kullanılabilir. Tarzist.com başlı başına bir markadır. Usta ellere...
  11. X

EskiKitapMagazasi.com

Öncelikle McDaim başta olmak üzere tüm presta-tr.com culara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu site daha yeni yeni kurulduğunda (öyle de olmayabilir:) ) Eski sürüm presta ile işe başladım. Sağolsun sorduğum sorulara cevaplarımı aldım. Sitemin üzerinde fazlasıyla çalıştım (arama motorları ağırlıklı...
  12. X

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 merhaba, arşiv sorunu diyor rardan çıkmıyor...
  13. X

HomeFeaturedSlide

Cvp:HomeFeaturedSlide sorunu giderdim.. teşekkürler bu güzel modül ve paylaşımların tümü için
Üst Alt