Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ucuzshop kullanıcısının son içeriği

1. U

Ürün sayfasın içinden acil sipariş almak

Arkadaşlar, Ürün sayfasının hemen altında çıkan bir mesaj gönderme formu çıkan modül var mıdır? Böylece üye olmak istemeyen form doldurmak istemeyen müşteriler saniyeler içerisinde mesaj yazıp ulaşacaklar. Çok faydalı olacağını düşünüyorum.
  2. U

Prestashop Sunucu CPU limit aşımı sorunu

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi presta sunucu cpu limitini çok zorluyor. Birçok defa sunucu değiştirsekte cpu kullanım limitini sürekli aştığı için suspended oluyor. Bu soruna çözüm bulan arkadaşlar buradan yazabilir mi. Herkese kolay gelsin.
  3. U

Üyelik aktivasyonu

Cvp: Üyelik aktivasyonu Modül yazıldığına göre demek ki kullanım alanları var. Sürekli aktif çalışsan e-ticaret firmalarında üyenin satıcının onayını beklemesi diye birşey olmaz. Sürekli aktif oldugundan hemen onaylanır yada rededilir. Üye olanlar gerçek bilgilerini yazmadan asas sass gibi...
  4. U

Müşterinin üyelik panelinden gönderdiği e-postalar

Cvp: Müşterinin üyelik panelinden gönderdiği e-postalar Kendisi soru sorup, cevabı araştırıp bulduktan sonra, sorduğu yerde cevabınıda yayınlayan kaç kişi var? Soruyu sorup, cevabı araştırıp bulduktan sonra burada yazmasaydım daha mı iyi olacaktı? Yanlış düşünüyorsunuz.
  5. U

Üyelik aktivasyonu

Cvp: Üyelik aktivasyonu Evet bu modül çalışıyor. Fakat admin sayfasına girdiğimizde Kayıt bekleyenler butonuna tıkladığımızda '1 hata Modül Bulunamadı.' hatası veriyor. Üyeliği onaylıyor. Ama kayıt bekleyenleri görebilmek için ancak modüllerden konfigüre ye tıkladığımızda görebiliyoruz. Basit...
  6. U

Cvp: Müşterinin üyelik panelinden gönderdiği e-postalar Sorun çözdüm arkadaşlar. Yetkiler/İletişim bölümündeki e-postayı değiştirmeyi unutmuşum. Değitirdiğimde sorun çözüldü. :-)
  7. U

Merhaba arkadaşlar, Müşteri üye olup sipariş veriyor. Siparişini üye panelinde detaylar bölümünde takip ederken en altta mesaj gönderilen kısımdan mesaj yazıyor. Bu mesajın ulaştığı e-posta adresini değiştirmek istiyorum. Sitenin tüm e-posta adreslerini değiştirdim. Sadece bu kısım eski...
  8. U

Parolamı unuttum Hatası!

Cvp: Parolamı unuttum Hatası! Arkadaşlar sorunu çözdüm. Parolanızı en az bir kez hatalı girmeniz gerekiyor. Ondan sonra parola istediğimizde sorunsuz gönderiyor. :laugh:
  9. U

Parolamı unuttum Hatası!

Arkadaşlar merhaba Müşteri Parolamı unuttum a tıklayıp e- mailine şifreyi istediği zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Sorunun çözümünü bilen arkadaş var mı? Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Siz şifreniz için her defasında farklı bir şifre yazmalısınız 1 dakika(lar)
  10. U

PrestaShop Yarışmaları

Cvp: PrestaShop Yarışmaları www.ucuzshop.com Buda bizimki :-)
Üst Alt