Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ToLqi kullanıcısının son içeriği

1. T

Hedar Kısmına Javascriptli İle Menü Eklemek

BU ÇALIŞMAYI Vİ-Bİ38 ADLI ARKADAŞIMIZ HAZIRLAMIŞTIR.. Arkaşımıza yarıdm amacıyla arkdaşlar buyru sizlere menu yapmanız iin gerekli dosyaları atıyorum...! NOT: LÜTFEN ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPACAĞINIZ DOSYALARINIZIN YEDEKLERİNİZİ HER ZAMAN İÇİN ALINIZ...! ÇALIŞMA...
  2. T

Sayfa header kısmı için

Cvp:Sayfa header kısmı için Arkadaşım o menüleri yapman için script ile yapman gereklidir. Yararım dokunsun diye buyrun sizlere o çekilde bir menü yapmanız için gerekli scripti veriyorum. ÇALIŞMA: ------------------------------------------------ EKLENECEK...
  3. T

ARKADASLAR v1.0 da Mesaj Yolla KISMI HAKKINDA ACIL

arkadaşlar presta V1.0 kullanıyorum ve aşağıdaki resim gibi belirttiğim kutucuga nasıl seçenekleri çogaltabilirim yardımcı olursanız sevinirim..!
  4. T

Modüller Kısmında Konfigure Seçeneğim Görünmüyor.

Cvp:Modüller Kısmında Konfigure Seçeneğim Görünmüyor. YOKMU YARDIM EDEBİLECEK VATANTAS LOCALHOSTA KURULU ONDAN OLABİLİRMİ FAKAT v 1.0 YUKUYORUM ONDA MODULLER GAYET IYI ÇALIŞIYOR AMA v 1.1 de MODULLER GORUNMUYOR ACIL YARDIM ETSİN BİRİSİ :S
  5. T

Cvp:Modüller Kısmında Konfigure Seçeneğim Görünmüyor. yok kardeşim olmuyor. değiştirdim yeniden kurdum yinede ben konfigürasyonlarını göremedım
  6. T

Cvp:Modüller Kısmında Konfigure Seçeneğim Görünmüyor. Arkdaşım yardım etmek istedğin için tşkler ama bak aşağıdaki resme .. ? Pozisyonlardan başka bir şey goremıyorum ben ?
  7. T

Arkadaşlar LOCALHOSTA kurdum orda çalışıyorum. Yönetm panelimde Modüllere girdiğim zaman mesela anasayfa Editörünü düzenliycem ama Konfigure(configure)'ya seçeneğim yok onu nerden nasıl yapcaz. Delirecem dünden beri uğraşıyorum. ACİL yardım edebilirmisiniz...
  8. T

Hook ların içerikleri

Cvp:Hook ların içerikleri arkadaşım hangi temayı düzenliyorsan O temanın içindeki index.tpl dosyasını aç ve sayfaya istedikleri yap ama orda yazan {$HOOK_HOME} yazısını sil; Ben öyle yaptım. Ama şu an aşağısındaki özel ürünler bölümleri göstermesini istiyorum ve onunla ugrasıyorum kolay gelsin
  9. T

Türkcelestirme Problemi

Cvp:Türkcelestirme Problemi Arkdaşım otomatikmen zaten kurulum yaparken sen kurulumu türkçe olarak seçmedinm ?i Eğer ingilizce olarak seçtiysen kurarken o çekilde olur Fakat; Yönetim panelinden tr seçeneğini göremiyorsan demekki indiridiğin pakette bir sorun olmalı sen v1.1 türkçe...
  10. T

ÜYE OLURKEN TÜRKİYE SEÇENEĞİ OLMAMASI [ÇÖZDÜM]

Cvp:ÜYE OLURKEN TÜRKİYE SEÇENEĞİ EKLEME [RESİMLİ] ADMİN PANELİNDEN GİRİYORSUNUZ ALIN RESİMLE ANLATTIM ARKDAŞLAR :D http://polat.cwahi.net/polat.JPG NOT: DİĞER DİLLERİN GÖRÜNMESİNİ İSTİYORSANIZ PASİF HALE GETİRMNİZ YETERLİ OLCAK..! SON HIZLA YENİLİKLERE DEVAM EDİYROUM SIRADAKİ FLASH BUTON...
  11. T

ÜYE OLURKEN TÜRKİYE SEÇENEĞİ OLMAMASI [ÇÖZDÜM]

arkadaşlar merhaba v1.1 Kurdum Türkçe ama üye ol kısmında bütün ülkeler var fakat TÜRKİYE seçeneğini göremedim onu nerden düzelte bilriz yada eklyebiliriz. Şimdiden teşekkürler yardımınız için.. TEŞEKKÜRLER KENDİM ÇÖZDÜM...!
Üst Alt