Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

theSinan kullanıcısının son içeriği

1. T

Kategorilerdeki Ürünleri Listelerken Default Gelen 10 Sayısını Değiştirme

Teşekkürler Satırını Gölgeledim Sorun Çözüldü 'LIMIT '.(((int)($p) - 1) * (int)($n)).','.(int)($n) Çok Oluyorum Kusıra Bakmayın Kategori Listesini Altında Sonra Önceki Sayfa İçin Dügmeler Var Thema içindeki Tpl Dosyalarına Baktım Ama Bulamadım Onları nerden Değiştirebilirim yada...
  2. T

Kategorilerdeki Ürünleri Listelerken Default Gelen 10 Sayısını Değiştirme

Kategorilerdeki Ürünleri Listelerken Default Gelen 10 Sayısını Değiştirme Bir Kategorideki Ürünleri Listelerken Default olarak 10 Ürün Listeleniyor Bunu Nasıl Değiştirebilirim
  3. T

[ÇÖZÜLDÜ]thema içinden product-list.tpl değiştiriyorum

teşekkürler allah razı olsun "BAŞLIĞA ÇÖZÜLDÜ EKLEYEMİYORUM"
  4. T

[ÇÖZÜLDÜ]thema içinden product-list.tpl değiştiriyorum

thema içinden product-list.tpl değiştiriyorum örnek sepete ekle butonun çıkmasını istemiyorum {if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)} <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}"...
  5. T

Database Sgl Olayı

sorunlu kurulduysa sadece admin db değil diğer tablolarda da sorun olabilir al sana örnek tablo inşallah işini görür # MySQL-Front 5.1 (Build 1.32) /*!40101 SET @OLD_SQL_MODE=@@SQL_MODE */; /*!40101 SET SQL_MODE='NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION' */; /*!40111 SET...
  6. T

Bu urun, artık stok

Cvp: Bu urun, artık stok Dostum Sorun Türk Bayrağı Magaza Çevirisi / Product / This product is no longer in stock Yazmaman Yol Olarak Ayarlar / Tercümeler / Magaza Çevirisi / Türk Bayrağı Biliyoruz Product / This product is no longer in stock diye belirtseydin daha güzel Olmazmıydı...
  7. T

Bu urun, artık stok

Cvp: Bu urun, artık stok yardımın için teşekkürler istediğimiz burdaki yazılanların hep faydalı olması bilgi kirliliği olmaması sağulsun arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor ama Admin Panel/tools (yada ayarlar)/tecümeler/front ofice (yada Türkce karsiligi) Türkceyi secip gelen pencerede ingilizce...
  8. T

Bu urun, artık stok

Cvp: Bu urun, artık stok ben orada TEMA tecümesini göremedim burada sorun yazanları cahil görmeyin PHP'de class function yazacak kadar php bilgim var bak burada prestashopta kullanmak için kendime özel kendi yazdığım entegrasyonun ekran görüntüleri var daha fazla uzatmayacağım sizden...
  9. T

[resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty

Cvp: [resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty on takı ps_ evet sql kodunda sorun yok
  10. T

Bu urun, artık stok

Cvp: Bu urun, artık stok hangi versiyon 10 tane yerde takıysam bu forumda bir tanesine doğru cevap alamadım boş cevap yazmayın bak bende ekran görüntüsü burda senin dediğin yer neresi
  11. T

Cvp: [resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty aynı hatayı veriyor başka bişey var
  12. T

Cvp: [resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty banka havalesini seçtiğimde aynı sorunu yaşıyorum phpmyadminde kodu INSERT INTO 'ps_configuration' ('name', 'value', 'date_add', 'date_upd') VALUES('PS_OS_CHEQUE', '1', '2011-09-12 15:43:25', '2011-09-12 15:43:25'), ('PS_OS_PAYMENT', '2'...
  13. T

Bu urun, artık stok

Cvp: Bu urun, artık stok tema çevirileri nerde acaba ben görmedim de
  14. T

Bu urun, artık stok

Ürün Stokta Tükendiğinde uyarı Mesajı Olarak Bu urun, artık stok yazıyor mesajı değiştirek için temanızın içinden Lang Dizininde Örnek: sitenizin ana dizini\themes\prestashop\lang\tr.php tr.php herhangi bir yazı düzenleyici ile açın $_LANG['product_bc0f7082192ef02e934a036cf4991789']...
  15. T

İletişim Bölümünde Adres ve Telefon Google Harita

Cvp: İletişim Bölümünde Adres ve Telefon Google Harita herhangi bir editor ile açarsaz gözükmeyebilir siz kodları değil muhtemel görseli görüyor olabilirsiniz windows kullaniyorsanız notepad linux ise kwrite programını kullanmanızı tavsiye ederim contact-form.tpl de silemiyorsan attach...
Üst Alt