Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar homefeaturedcarousel modülündeki flashın orta blokta sola dayalı değil de ortada durmasını istiyorum. urunxml.php dosyasında flash genişliğini orta blokun genişliğiyle aynı değeri verdim ancak hala sola dayalı durmakta. FlashBgPosition="top left" yazan kısmı center diye değiştirdim...
Cvp:indirimdeki ürünler problemi
themes dosyasından temanın içine gir img kalsöründe onsale_en.gif diye bir resim dosyası var onun adını onsale_tr.gif olarak değiştir. ama ekranda onsale diye bir resim çıkar. bence indirmli diye küçük bir gif resmi bul adını onsale_tr.gif diye değiştirip...
Cvp:Prestashop v1.1 için Tema Çalışması
tico andlı kullanıcının eklediği tema rapidden silinmiş. eğer kendisi haa buralardaysa tekrar yükleyebilir mi acaba?
Cvp:Prestashop v1.1 için Tema Çalışması
http://www.ezytrader.com da temalar 10 dolardan satılıyor üstelik sizin pc tema çalışmanızdan daha iyi temalar da var. siz bu temayı 40 tl ye satıyorsunuz. bence fiyat yüksek. türkçeleştirmekle uğraşmış olmanıza hak veriyorum ancak et-clean-blue teması...
Cvp:Blok boyutlarını değiştirmek
söylediğinzi değişiklikleri yaptım ancak bazı sorunlarla karşılaştım. orta blok sağa doğru genişledi ancak üzerindekiler olduğu yerde (sola dayalı) kaldı :) özel ürünler sıralanırken alt satıra yine eskisi gibi geçiyor. yani sağa doğru bir genişleme olmadı. ürün...
arkadaşlar sağ bloku kaldırıp orta bloğu tamamen saya dayalı şekilde yapmak istiyorum. ürün sayfasında ve anasayfdayken orta bloğun tamamen sağa dayalı olması zor bir işmidir? sağ bloğu kaldırıyorum ancak orta blok hala aynı boyutta kendni sağa dayamıyor. bunu nasıl gerçekleştirebilirim yardımcı...