Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..
merhaba bu modül farklı ve tek bir modülden kontrol ediliyor resimlerinide ekledim şimdi,
yüzde , miktar ,en düşük ve maksimum ücret belirlenebiliyor..
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kapıda ödeme için tüm kargo şirketleri ek ücret alıyor ve bunu ücrete yansıtamıyorduk ,bu modül ile kapıda ödeme seçeneğine ek ücret belirleyebilirsiniz,minimum ve maksimum kargo ücreti ayrıca yüzde ve miktar olarak fiyat belirlemek mümkün,Türkçe çevirisi yapılmıştır...
Cvp:Listelerde ürün resimleri görünmüyor..
hatayı şimdi farkettim ve sorun çözüldü..
admin-tercihler(preferences)-resim bölümünde ölçeklendirme ayarları var orada 'home' yazan kısmı türkçe olsun diye anasayfa yapmıştım ,resimlerde bundan dolayı 'anasayfa' ismiyle kaydediliyomuş ,isim...
1.3.4 sürümünü kullanıyorum böyle bir sorun yoktu şimdiye kadar ama çözemedim bunu henüz ,normalde resimler görünüyor anasayfada ve listeleme tipinde resimler görünmüyor.. bu neden kaynaklanabilir acaba ? tekbirtikla.com ,yardmlarınız için tşkler..
Cvp: kur ve dil seçimi gözükmüyor
aynen dediğiniz gibi modüller kurulu ama değiştirdim heralde içeriğini bozdum şimdi yeniden yükledim modülleri orjinalinden düzeldi ,çok teşekkür ederim ilginiz için...