Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

soruyol kullanıcısının son içeriği

1. S

1.4.7.3 de Homefeatured modülündeki ürün resmi üzerine İndirimde resmi nasıl konur?

Akşamdan beri bayağı uğraştırdı ancak istediğime yakın bir şey yapabildim.
  2. S

1.4.7.3 de Homefeatured modülündeki ürün resmi üzerine İndirimde resmi nasıl konur?

Yardımınız için teşekkürler ancak bu şekilde resmin üst kısmında çıkıyor ancak ben resmin üzerinde bant veya sticker gibi görünsün istiyorum.
  3. S

1.4.7.3 sürümünde Homefeatured modülündeki ürün resmi üzerine İndirimde resmi koymak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
  4. S

[ÇÖZÜLDÜ]Arkadaşça URL ve türkçe sorunu

PS 1.4.x versiyonu için yine classes/tools.php'yi açıp aşağıdaki satırları bulun public static function replaceAccentedChars($str) { $str = preg_replace('/[\x{0105}\x{0104}\x{00E0}\x{00E1}\x{00E2}\x{00E3}\x{00E4}\x{00E5}]/u','a', $str); $str =...
  5. S

Evet arkadaşlar, Manufacturers friendly(arkadaşça) url deki türkçe karakter çeviriminin çözümünü buldum ve sizinle paylaşmak istiyorum. PS 1.3.x versiyonu için classes/tools.php'yi açıp aşağıdaki satırları bulun. static public function link_rewrite($str, $utf8_decode = false) { $purified = ''...
  6. S

Cvp: Arkadaşça URL ve türkçe sorunu Aslında doğru söylüyorsunuz ama temayı uyumlu hale getirmek, düzenlemeleri yapmak falan zor geliyor :)
  7. S

Cvp: Arkadaşça URL ve türkçe sorunu Sorun şu blockmanufacturer da gözüken üretici(imalatçı) firmaların türkçe karakterleri (ıçşğüöç) noktasız karaktere çevirilmiyor ve Admin panelden giriş yapılırken arkadaşça url girişi için alan mevcut değil. Bu arada prestashop 1.3.1.1 kullanıyorum.
  8. S

Arkadaşça URL'yi aktif ettikten sonra sadece üreticilerin(manufacturers) linklerinde bulunan Türkçe karakterler noktasız karakterler çevrilmiş olarak gözükmüyor. Örneğin üretici adı "İsim" olsun link SiteAdi.Com - Siteadi.com şeklinde gözükmesi gerekiyorken SiteAdi.Com - Siteadi.com olarak...
  9. S

Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem...

Cvp: Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem... Sayın Atilla Irmak, web sitemize girip kayıt olarak sipariş yaratmanız ve eksik adres bilgisi nedeniyle sizi aradığımızda "5dk. sonra arayacağım deyip" telefonlarımıza cevap vermemenizi çok çocukça bulduğumuzu belirtmek isterim. Sitemiz sizin TEST...
  10. S

Cvp: Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem... Sorun yaratmaz, sonuçta ekrandan bazı alanları kaldırıp, database'e o alanları boş olarak yazdıracaksın. Yapmak istediğin değişiklikleri test sisteminde yapıp sorun olup olmayacağını test edebilirsin.
  11. S

Cvp: Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem... Kontrol panelinden ayarlanmıyor, ancak istersen tpl dosya içinden görünmesini istemediğin alanları çıkarabilirsin.
  12. S

Cvp: Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem... Standart üyelik sayfasına yönlendirmiyor, alıcının bilgilerini girebileceği bir ekran açıyor. Bu ekran üyelik sayfasına benziyor (hatta aynısı) ancak modülün kendi sayfası. Sonuçta alıcının adı, soyadı, adres vb bilgilerini girdirmeden satış yapılamaz...
  13. S

Bu konu paylaşımdan kaldırılsın lütfen........

Bu sitemde iç giyim ağırlıklı bir sitedir. Aşağıda defalarca SAHTE KAYIT OLUŞTURMAYIN LÜTFEN yazmama rağmen birkaç O.Ç....nun ısrarla siteyi TEST amaçlı kullanıp kayıt kirliği yapması yüzünden sitenin adını paylaşımdan kaldırıyorum. Hem insanlık dışı davranıp hem de kimse bize yardımcı olmuyor...
  14. S

Merhaba Arkadaşlar, Bu sitede benim bitkisel ürünler satışı yaptığım sitelerimden biri. Aşağıda defalarca SAHTE KAYIT OLUŞTURMAYIN LÜTFEN yazmama rağmen birkaç O.Ç....nun ısrarla siteyi TEST amaçlı kullanıp kayıt kirliği yapması yüzünden sitenin adını paylaşımdan kaldırıyorum. Hem insanlık...
Üst Alt