Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

selimatli kullanıcısının son içeriği

1. S

sipariş onaylama bölümünden sonra hata veriyor

ENTERNAL SERVER ERROR HTANIN ADI BU SİPARİŞ İŞLEMİ+HAVALE İLE ÖDEME+SONRAKİ ÇIKAN EKRAN GELLMİYOR YERİNE BU HATA GELİYOR ŞİMDİDEN İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  2. S

(ÇÖZÜLDÜ)siteye üye olunmuyor bu hatayı veriyor

01.an error occurred while creating your account arkadaşlar merhaba siteyi 1.2.5 ten 1.3.1 e yükselttim daha sonra siteye üye olrken bu hatayı veriyor üye olunmuyor nedir çözüm acaba ?? hatanın türkçesi bu 01.Hesap oluşturma anında bir hata oluştu
  3. S

acil yardım(yönetim paneli açılmıyor)

arkadaşlar yönetim paneline giremiyorum şifreyi kabül etmiyor mail edresine şifremi unuttum diyorum şifre gelmiyor sorun nedir acaba?? sunucumda sorun yok ftp ye girebiliyorum
  4. S

ACİL YARDIM MCDAİM BEY

Cvp:ACİ YARDIM MCDAİM BEY MC DAİM HOCAM DÜNKÜ emeklerin için gönülden teşekkür ederim ALLAH senin gibi insanları başımızdan eksik etmesin saygılar selamlar Selim ATLI
  5. S

ACİL YARDIM MCDAİM BEY

site dilini ingilizceye çevirdim ne yaptıysam türkçeye çeviremedim transla dosyasındaki dilleride yeniden yükledim yine olmadı acil yardım teşekkürler
  6. S

Presta Sayaç Lazım

Cvp:Presta Sayaç Lazım MCDAİM HOCAM sayacı bende indirdim teşeküürler
  7. S

meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor

Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor hocam ben buraya resim ekle diyorum ama kusura bakmayın eklenmiyor siz iyi güzel orda göstermişsiniz resimde ama ben o seo bölümünü açtığımda içerde kutular içinde yazı yazın diyor ama yazılmıyor siteyi ilk kurduğumuzda problem yoktu ama bu...
  8. S

Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor resim ekte üstad teşekkürler
  9. S

Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor malesef olmadı dediğiniz gibi yaptım
  10. S

Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor GİRİLDİĞİ ALAN ÇIKMIYOR
  11. S

Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor SAYIN HOCAM O BÖLÜMÜ AÇIYORUM FAKAT KUTULARIN İÇİ ÇIKMIYOR DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU EKTEDE RESMİNİ YOLLUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  12. S

merhaba arkadaşlar benim sitemde yönetim panelinde herhani bir ürün veya kategorilerde değişiklik yapmak istediğimde meta başlığı meta anahtar kelimeleri meta tanımı arkadaşça url bölümlerindeki kutucuklar çımıyor yani herhangi bir kelime yazamıyorum acaba bir dosyayımı sildim sunucudan yoksa...
  13. S

sekmelerin yerini değiştiremiyorum

üstad çok teşekkürler semelri yaptım faket sizi yapmamı istedğiniz renk ayarlarını yapamadım onlarıda yazarsanız sevinirim birde msn i tam yerleştiremedim ilgi ve alakanız için gönülden teşekkürler
  14. S

sekmelerin yerini değiştiremiyorum

merhaba ana sayfadaki örneğin etiketler bölümünü sağ tarafa almak istiyorum kategori bölümünü ise yukarıya almak istiyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum sunucuda devamlı geziniyorum ama fayda etmiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler selim. www.lilyumcicekcilik.com.tr
Üst Alt