Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ENTERNAL SERVER ERROR
HTANIN ADI BU
SİPARİŞ İŞLEMİ+HAVALE İLE ÖDEME+SONRAKİ ÇIKAN EKRAN GELLMİYOR YERİNE BU HATA GELİYOR
ŞİMDİDEN İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
01.an error occurred while creating your account
arkadaşlar merhaba
siteyi 1.2.5 ten 1.3.1 e yükselttim daha sonra siteye üye olrken bu hatayı veriyor
üye olunmuyor nedir çözüm acaba ??
hatanın türkçesi bu
01.Hesap oluşturma anında bir hata oluştu
arkadaşlar yönetim paneline giremiyorum şifreyi kabül etmiyor mail edresine şifremi unuttum diyorum şifre gelmiyor sorun nedir acaba??
sunucumda sorun yok ftp ye girebiliyorum
Cvp:ACİ YARDIM MCDAİM BEY
MC DAİM HOCAM DÜNKÜ emeklerin için gönülden teşekkür ederim
ALLAH senin gibi insanları başımızdan eksik etmesin
saygılar selamlar
Selim ATLI
Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor
hocam ben buraya resim ekle diyorum ama kusura bakmayın eklenmiyor
siz iyi güzel orda göstermişsiniz resimde ama ben o seo bölümünü açtığımda içerde kutular içinde yazı yazın diyor ama yazılmıyor siteyi ilk kurduğumuzda problem yoktu ama bu...
merhaba arkadaşlar benim sitemde yönetim panelinde herhani bir ürün veya kategorilerde değişiklik yapmak istediğimde meta başlığı meta anahtar kelimeleri meta tanımı arkadaşça url bölümlerindeki kutucuklar çımıyor yani herhangi bir kelime yazamıyorum acaba bir dosyayımı sildim sunucudan yoksa...
üstad çok teşekkürler semelri yaptım faket sizi yapmamı istedğiniz renk ayarlarını yapamadım onlarıda yazarsanız sevinirim birde msn i tam yerleştiremedim ilgi ve alakanız için gönülden teşekkürler
merhaba ana sayfadaki örneğin etiketler bölümünü sağ tarafa almak istiyorum kategori bölümünü ise yukarıya almak istiyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum sunucuda devamlı geziniyorum ama fayda etmiyor yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler selim.
www.lilyumcicekcilik.com.tr