Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

sefaceyhan kullanıcısının son içeriği

1. S

Sayaç İhtiyacı

Toplam ifadeler : 4498. Alanı açmak için alan başlığının üzerine tıklayınız. Warning, your hosting provider is using the suhosin patch for PHP, which limits the maximum number of fields to post in a form: 1000 suhosin.post.max_vars için. 1000 suhosin.request.max_vars için. suhosin sonrası ve...
  2. S

Sayaç İhtiyacı

sayaç modülünü nasıl türkçeleştirebiliriz
  3. S

siteye ürün koyma

siteme ürün eklemek isiyorum 50 adet ürün var içlerinde 1000 tane malzeme var bunları nasıl siteme ekleyebilirim ayrı ayrı
  4. S

Geçersiz taşıyıcı veya seçilen herhangi bir taşıyıcı hata siparış gönderimi!

Geçersiz taşıyıcı veya seçilen herhangi bir taşıyıcı hatası kurulumdan sonra gerçekleşti yardımcı olurmusunuz
  5. S

Geçersiz taşıyıcı veya seçilen herhangi bir taşıyıcı hata.1

ÇÖZÜLDÜ! Geçersiz taşıyıcı veya seçilen herhangi bir taşıyıcı hatası alıyorum kurulum sonra yardımcı olursanız sevinirim
  6. S

sitenin alt başlığı

Mağazalarımızda linkini kaldırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.Sayfa alt başlığı çözüldü
  7. S

sitenin alt başlığı

sitenin en alt kısmındaki bilgileri düzenlemek istiyorum düzenliyim derken bozdum ingilizce yazan yerleri türkçeleştirmek istiyorum veya silmek istiyorum yardımcı olurmusunuz kullanığım sürüm 1.4.4.1
  8. S

1.4.4.1 kurulum yönetici paneli hatası

çözüldü firefoxda açınca sorun kalmadı teşekkürler
  9. S

iki hatayı alıyorum bi girişte diğeri şifreyi girdikten sonra
  10. S

ÇÖZÜLDÜ! kurulum sonrası yönetici paneline giriş yaptıktan sonra ekran küçülüyor ve tekrar yönetici paneli göstergesi beliriyor yardımcı olurmusunu
  11. S

güncelleme hatası 1.4.4.1

yeniden kurulum yaptım fakat sorun devam ediyor java yüklü
  12. S

güncelleme hatası 1.4.4.1 yeniden kurulum

konuyu yanlış yere açmışım kurulum sayfasına açtım tekrardan
  13. S

Prestayı kurdum fakat yönetici panelinde sorun oluştu.Yönetici paneline girişte e-posta aderesi şifre yazdıktan sonra ekran küçülüyor yönetici paneliyle birlikte ve panel üstünde tekrar e-posta adresi ve şifre istiyor yardımcı olursanız sevinirim
  14. S

güncelleme hatası 1.4.4.1 yeniden kurulum

Prestayı tekrar kurdum ama sorun hala devam ediyor e_posta adresimi şifremi girdikten sonra yönetici panelinde tekrar e_posta şifre istiyo ekranda küçülüyo yardımcı olurmusunuz lütfen
  15. S

güncelleme hatası 1.4.4.1

admin klasörünü tekrar ufaltıp denermisin admin klasörünü ufaltmaktan kastınız nedir anlıyamadım yeniyimde
Üst Alt