Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

scripar kullanıcısının son içeriği

1. S

Yeni sekme ekleme

Cvp: Yeni sekme ekleme özür dilerim ama link vermek için bir alan yok ki :) yada ben nereden gireceğimi bilmiyorum
  2. S

Yeni sekme ekleme

Cvp: Yeni sekme ekleme efendim bu kod yazımı ile ilgilimi bilmiyorum ama şöyle bir durum var yönetim sayfasında yeni sekme ekle diye bir bölüm mevcut. Ben direk olarak buradan yapmaya çalışıyorum. Bundan sonrası için mi php kodu gerekli yani, anlayamadım?
  3. S

Yeni sekme ekleme

forumda aradım ama bulamadım. yorumları katalog altından hızlıca ulaşmak için yeni bir sekme ekledim yorumlar diye. bunun içinde modul olarak productcomments eklentisini gösterdim sınıf kısmına da yorumlar yazdım. ve kaynağada katalog dedim. sekme eklendi ancak eklediğim sekmeye tıklayınca Kayış...
  4. S

Geçersiz kargo servisi hatası

Cvp: Geçersiz kargo servisi hatası arkadaşlar sorunu kendim çözdüm önce admin>kargo>bölgeler burada europe aktif olmalı admin>kargo>taşıyıcılar>yeni ekle çıkan pencereyi doldurun ve resim eklemeyi unutmayın enteresan bir şekilde resim ekleyince düzeldi.bölge kısmında europe seçin türkiye avrupa...
  5. S

Kargo Ayarları Türkiye Ayarları?

Cvp: Kargo Ayarları Türkiye Ayarları? aynı problem bende de var fakat sende ki resimlerden anladığım kadarıyla senin şu bölgeyi içer kısmını deakt,f etmen gerek. bunun haricinde yardımda bulunacak birine ihtiyacımız var acil...
  6. S

Geçersiz kargo servisi hatası

Toplam 1 hata bulunmaktadır. Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi seçilmedi gibi bir hata alıyorum. VArsayılan ülke olarak türkiye ayarlı ve şehirler kayıtlı ama fark ettim ki kişinin adresinde seçilen şehir adreste görünmüyor. Bir kaç deneme yaptım ama yok olmadı. Bu problemi nasıl...
Üst Alt