Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

qwert5623 kullanıcısının son içeriği

1. Q

sayfa altlarındaki yazıları nasıl kaldırabilirim

merhaba ; sayfa altlarında yazan * Size özeller * Yeni Ürünler * En çok satılanlar * Bize ulaşın * Kullanım Şartları * Hakkımızda * Hazırlayan PrestaShop? * Türkçeleştiren PrestaShop Türkiye gibi yazıları nasıl silebilirim
  2. Q

prestashop detaylı kurulum bilen yokmu?

Cvp:prestashop detaylı kurulum bilen yokmu? sistemi kurdum sonundaa yardımlarınız için çok teşekkürler
  3. Q

Cvp:prestashop detaylı kurulum bilen yokmu? wMaster çok teşekkürler işte bende bu adıma kadara geldim cpanelden database oluşturturdum dosyalarda hostta ama izin veremedim okuma yazma izinlerini :S
  4. Q

Cvp:prestashop detaylı kurulum bilen yokmu? bu konuda yardımcı olacak biri varmı acaba şifreleri gönderbilirim
  5. Q

Cvp:prestashop detaylı kurulum bilen yokmu? ya ben bu konuda yabancıyım nsıl izin vereceğimi dahi bilmiyorum k.bakmayın ben belki videolu anlatım vardır felan dedim ama bilmiyorum yada yardımcı olabilicek biri olsa ftp şifresinide vereceğim ama bu yardıma ihtiyacım stajda e ticaret sitesi...
  6. Q

Cvp:prestashop detaylı kurulum bilen yokmu? ben şuanda dosyalarımı hostta attım ama cpanelde mysql sihirbazı ile bir tablo oluşturdum o tabloya k.adı ve şifre verdim ama config.inc.php dosyasına k.adı ve şifreyi girmek gerekliymişmiş galiba o dosyayı açtım ama içerisinde bulamadım neresini...
  7. Q

dosyalar hosta atıldıktan sonra neler yapılmalı config.inc dytası nasıl düzenlenmeli nerelerde değişiklik yapılmalı mysql nasıl yapılandırılmalı bu konuda resimle yada video ile yardımcı olabilecek varmı acaba ben yeniyim daha staj için ödev verildi ama hiç bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Üst Alt