Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

phrozen kullanıcısının son içeriği

1. P

Ürün Detay Sayfasında Kategori Kutusu Kayboluyor.

Merhaba arkadaşlar, Tüm sayfalarda solda kategori kutusu gözükürken ürün detay sayfasına girdiğimde kategori kutusu kayboluyor. Sebebini ve çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  2. P

Siparişte Ürün'e özel yazı ve resim

Merhaba arkadaşlar. Sipariş verirken veya sepete eklerken, müşterinin resim upload etmesi ve yazı yazmasını sağlayabileceğimiz bir modül varmı. Aşağıdaki örnekte yazı ekleme mevcut. Bunun gibi olması ve ayrıca resim upload edilmesi gerekiyor. h e d i y e fa b r i k a s i.com
  3. P

Resim Upload Ettiğimde Kalite Düşüyor.

Cvp: Resim Upload Ettiğimde Kalite Düşüyor. teşekkür ederim. problem dediğiniz yöntem ile çözüldü. Bu siteden indirdiğim ps 1.4 tr versiyonunu kurduğumda default olarak ayar 0 olarak gelmiş
  4. P

İlk Tema Çalışmam

Cvp: İlk Tema Çalışmam yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. tasarımda oynamalar yaptım biraz kendi isteğim dışında.
  5. P

Ücretsiz profesyonel Prestashop teması: Velvet Sky

Cvp: Ücretsiz profesyonel Prestashop teması: Velvet Sky resim olmasa en azından çarpı gösterir tema ismini yazması gerekmezmiydi ?
  6. P

Cvp: Resim Upload Ettiğimde Kalite Düşüyor. Aşağıdaki resim upload etmeden önce oldukça düzgündü. http://d1201.hizliresim.com/t/9/1pnj3.jpg
  7. P

Merhaba arkadaşlar. Bu sitede bulunan presta 1.4'ü kurdum. Fakat resim eklediğimde resmin kalitesi inanılmaz derecede düşünuyor. Çözümünü bilen cvar mı acaba ?
  8. P

İlk Tema Çalışmam

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce prestashop ile ilgilenmeye başladım.Tema hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum http://www.yapiskanfolyo.com/
  9. P

Satış export

Cvp: Satış export ihtiyaçlarım doğrultusunda statsales modülüne şöyle birşey ekledim. istersen verebilirim kodlarıyla.
Üst Alt