Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Parladıroğlu kullanıcısının son içeriği

1. P

Hediye ürünler(Modül İstek)

Cvp:Hediye ürünler(Modül İstek) evet bunu buldum fakat bu modülde yeniyim nasıl editleyeceğimi bilmiyorum. daha doğrusu ne nedir ne değildir bir bilgim yok. ufakta olsa bir anlatım yapabilir misiniz??
  2. P

Hediye ürünler(Modül İstek)

Müşterilerimin belli bir alış veriş üzerine çıktığında bir uyarı vererek hediye ürünler listemde bulunan ürünlerden seçim yapabileceği sepetine bedava ekleneceği bir modüle ihtiyacım. En azından modülü hazırlamak için gerekli döküman ve yolları bana gösterebilirseniz çok sevinirim. herkese kolay...
  3. P

Türkçe presta yüklerken sorun yaşıyorum

Cvp:Türkçe presta yüklerken sorun yaşıyorum Aynı sorun bendede vardı bazı hosting lerle uyumsuzluk oluyor. 1.2 ve 1.3 kurlumu yapamıyorum mesela. sadece 1.1 yapabilioyorum. Sadece ingilizceleri kabul ediyor türkçelerde sorun oluyor.
  4. P

prestashop kurulum sorunu

Cvp:prestashop kurulum sorunu evet bir çok hostingle uyuşmuyor. Ancak ben kendi pcmde reactor server kurduğumda çalışıyor. ya eski sürümleri kurucaksınız yada kendi hostinglerini kullancaksınız. Yada bir kahraman çıkıp dosyaları düzenlicek her hostingde çalışıcak :D. Yada şöyle bir çözüm var...
  5. P

Cvp:prestashop kurulum sorunu Bir kaç deneme sonucunda güvenlik ayarlarının farklı geldiği sonucuna vardım. bütün dosya ve klasörülerin ayarlarını tek tek değiştirdim. kurulum yapıldı ancak site açılmadı. admin panelde sorun yoktu. prestashop ın ingilizce versiyonunu yüklediğimde sorun...
  6. P

Cvp:prestashop kurulum sorunu ancak 3 farklı makinadan deniyorum hepsinde aynısı oluyor. siteye girip birde siz deneyin isterseniz. ben bi anlam veremedim.
  7. P

Cvp:prestashop kurulum sorunu bu işlemi yalaşık 17 defa denedim. ayrıca hosting firmasıda 2 defa hesabı tamamen sıfırladı. yinede bu durumda. değişik sürümlerdede aynısını yapıyor. javascript ile bir sorun sanırım. ama çözemedim. şimdiyse sadece uyarı veriyor "Bu Uygulamayı Doğru Şekilde...
  8. P

merhabalar www.colgecenyayingrubu.com adında bir web sitesi kurmaya çalışıyorum. ilk başta herşey yolundaydı ancak tc kimli no eklentisini kurarken sorun yaşadım ve yinden kurmaya çalıştım. şuan install kısmındayen sorun yaşıyorum. hosting firmasıda çözemedi. sadece oradayken sorun oluyor...
  9. P

Çevrimdışı Kredi kartı modülü

Cvp:Çevrimdışı Kredi kartı modülü Az önce arkadaşın dediği işlemi yaprım. adminorders.php dosyası admin panelinde tabs klasörünün içinde arkadaşım. Söylenen işşlemleri yaparsan kredi kartı bilgilerine ulaşabilirsin. Bende oldu şahsen.
Üst Alt