Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ozpresta kullanıcısının son içeriği

1. O

Ücretsiz profesyonel Prestashop teması: Velvet Sky

Ücretsiz olarak paylaşıma sunulan Velvet Sky temasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. İNDİR >> Temanın genel özellikleri: Prestashop 1.4.2.5 uyumlu, Yatay menü ve alt menü entegrasyonu, Anasayfa için özel slayt modülü, Üye girişi yapmadan alışveriş imkanı, Özel reklam bölümleri, IE7+...
  2. O

15 adet yeni ve ücretsiz Prestashop temaları

Cvp:15 adet yeni ve ücretsiz Prestashop temaları temaların kendi sayfalarında uyumlu versiyonları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
  3. O

15 adet yeni ve ücretsiz Prestashop temaları

Aşağıdaki linkte birbirinden güzel ve kullanışlı yeni ve ücretsiz 15 adet Prestashop teması bulunuyor. Görünce burada da paylaşmak istedim. Mutlaka göz atın. Umarım işinize yarar. Ücretsiz 15 adet Prestashop Teması
  4. O

Prestashop haberi ve inanılmaz Prestashop siteleri

Kendime ait web tasarım makalelerimi yayınladığım blogumda Prestashop'un daha fazla insana ulaşmasına bir nebze yardımcı olmak adına Prestashop tanıtım makalesi yayınladım. Makalede tabiki presta-tr.com'dan da bahsettim:) Ve makalenin sonunda da inanılmaz güzel tasarımlara sahip Prestashop...
  5. O

Üyelik formuna güvenlik kodu ekleme.

Kullanıcı üye olurken güvenlik kodu girmesini istiyorum. (Yandaki resimde yazan harfleri bu satıra yazın şeklinde) Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Üst Alt