Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

netkeeper kullanıcısının son içeriği

1. N

Arkadaşına önerde sorun mail sorunu

Cvp: Arkadaşına önerde sorun mail sorunu modülde türkçe içinşablon yok ektki dosyayı modül içine kopyala tamamdır. [file name=tr-20100325.rar size=1046]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/tr-20100325.rar[/file]
  2. N

Dolar Sorunu ?

Cvp:Dolar Sorunu ? döviz kısmın resimdeki ayarla varsayılan kuru dolar olaak seç.kur güncellerken TL ye girip kuru yazman yeterli.sonrada güncelle diyecesin.yda otomaik güncelleme eklersin.
  3. N

Sitenin Tittle değiştiremiyorum

Cvp:Sitenin Tittle değiştiremiyorum admin panelinde iletişim bölümüne gir göreceksin
  4. N

Anasayfa nerede? >>ÇÖZÜLDÜ

Cvp:Anasayfa nerede? çok teşekkürler arkadaşım
  5. N

Cvp:Anasayfa nerede? bahsettiğiniz Google Analistic modülünü bualamadım arkadaşlar varsa eklermisiniz buraya version 1.2
  6. N

Cvp:Anasayfa nerede? uguronur yazan: footer.tpl ye analistic kodu ekleyince anasayfa bozuluyor başka bir çözümü varmı
  7. N

Başlık biraz tuhaf oldu ama benim sorunum şu anasayfa üzerindeki bazı kodlarda değişiklik yapmam gerekiyor mesela analistic kodu eklemek gibi index.php değil bu dosya yerini bulamadım konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
  8. N

Döviz güncellemesi

Cvp:Döviz güncellemesi TCBM den güncellem ayarlarını yaptım güncelle deyince 'Geçerli kılma görevi bulmadı isCurrencyName' mesajı çıkıyor.
  9. N

Geçersiz kargo servisi seçildi [ÇÖZÜLDÜ]

Cvp:Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi 1.3.0
  10. N

Cvp:Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi Söylediğin şeyi kontrol ettim ben zaten tüm ülkeleri pasif ettim.Sadece türkiye var üye de türkieden kaytlı ama hala hata veriyor.Aca türkiyenin illerini state olarak eklemem mi gerek anlamadım bu işi.Bir üsür emek verdim sırf bu yüzden...
  11. N

Alışverişi tamamlamk istediğimde şu hataları alıyorum.Bir çok şey denedim ama anfile yardımcı olabiliecek kimse varsa yardım bekliyorum.Teşekürler şimdiden. önce bunu : Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir. sonrada bunu : Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi veriyor alışveriş...
Üst Alt