Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saçma bir modul ekledim moduler sekmesini açamıyorum dosya yoneticisinden modules klasörünün içinden o modülü sildim ve aşşağıdaki hatayı görüyorum nasıl düzelteceğim anlatırmısınız lütfen
[PrestaShop] Fatal error in module operator:
require_once() [function.require]: Failed opening required...
phpmyadmin kullanarak sitemin mağaza iletişim bilgilerinde bulunan mail adresimi nasıl değiştiririm
How to change your shop name in PrestaShop 1.6 | InMotion Hosting burada site adını tarif etmişler bunun gibi mail adresimide değiştirmek istiyorum. yardım edermisiniz :)
ayarlar kısmında yaptıgım değişikleri kaydet diyorum sayfayı yenilediğimde eski haline tekrar dönüyor
site adını php my adminden yaptım simdi tek sorunum mail adresini düzelmesi kaldı
How to change your shop name in PrestaShop 1.6 | InMotion Hosting bu adresten yararlanarak site adını...
prestashop 1.6 kullanıyorum site ismim ve mağaza iletişim bilgilerimde yanlışlık yaptım .
admin panali / ayarlar / mağaza iletişim / iletişim detayları kısmındaki bilgileri güncelliyorum sayfayı kaydediyorum hersey normal sayfayı yeniledikten sonra mağaza adı ve mağaza e posta adresi eski...