Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

muhtesem kullanıcısının son içeriği

1. M

Ödemeler ve Modül Sekmeleri Açılmıyor.

saçma bir modul ekledim moduler sekmesini açamıyorum dosya yoneticisinden modules klasörünün içinden o modülü sildim ve aşşağıdaki hatayı görüyorum nasıl düzelteceğim anlatırmısınız lütfen [PrestaShop] Fatal error in module operator: require_once() [function.require]: Failed opening required...
  2. M

iletişim bilgilerini değiştirmek

phpmyadmin kullanarak sitemin mağaza iletişim bilgilerinde bulunan mail adresimi nasıl değiştiririm How to change your shop name in PrestaShop 1.6 | InMotion Hosting burada site adını tarif etmişler bunun gibi mail adresimide değiştirmek istiyorum. yardım edermisiniz :)
  3. M

site başlığını ve mağaza iletişim bilgilerimi günceleyemiyorum.

php my admin kullanarak mail adresimi nasıl değiştiririm ?
  4. M

başlık değiştirme

ayarlar kısmında yaptıgım değişikleri kaydet diyorum sayfayı yenilediğimde eski haline tekrar dönüyor site adını php my adminden yaptım simdi tek sorunum mail adresini düzelmesi kaldı How to change your shop name in PrestaShop 1.6 | InMotion Hosting bu adresten yararlanarak site adını...
  5. M

başlık değiştirme

prestashop 1.6 da site başlığını nasıl değiştirebilirim . not : ayarlar menusu çalışmıyor
  6. M

bu arada tarama verileri geçmiş ıvır zıvır herşeyi temizliyorum işlem yaptıktan sonra yinede bi değişiklişk olmuyor
  7. M

biraz daha açık olurmusunuz prestashop ile tanısalı uzun bir zaman olmadı çunkü
  8. M

prestashop 1.6 kullanıyorum site ismim ve mağaza iletişim bilgilerimde yanlışlık yaptım . admin panali / ayarlar / mağaza iletişim / iletişim detayları kısmındaki bilgileri güncelliyorum sayfayı kaydediyorum hersey normal sayfayı yeniledikten sonra mağaza adı ve mağaza e posta adresi eski...
Üst Alt