Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

msg kullanıcısının son içeriği

1. M

SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM

Cvp:SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM tamam hocam çok teşekkür ederim. sayenizde hallettim. güzel oldu www.msgdepo.com
  2. M

SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM

ARKADAŞLAR LİVEZİLLA YI YÜKLEDİM. SAĞLIKLI OLARAK ÇALIŞTIRDIM. FAKAT SOL MENÜYE ÇIKTI BUNU SAĞ MENÜYE NASIL ALABİLİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM
  3. M

livezilla canlı destek kurulumu

Cvp:livezilla canlı destek kurulumu server admin derken? nerede oluyor bu server admin. daha detaylı bir açıklama yapabilirmisiniz hocam
  4. M

livezilla canlı destek kurulumu

arkadaşlar live zilla modülünü yükledim. ftp ye attım . admin panelinden configure ederken kod giriniz diyor. hangi kodu nerden alıp gireceğim yardımcı olursanız sevinirim
  5. M

Tema Yükleme Yardım

Cvp:Tema Yükleme Yardım teşekkürler arkadaşlar hallettim. dosyaları yükledikten sonra admin paneli / ayarlar bölümünde en altta v1.1 theme compatibility: Evet dememiz gerekiyormuş. benim gibi acemiler buradan çözebilirsiniz durumu
  6. M

Tema Yükleme Yardım

Cvp:Tema Yükleme Yardım hocam temayı attım. site kaydı. yanlışmı attım veya izinlerimi verişmemişti ne yapmalıyım. www.msgdepo.com
  7. M

5 Profesyonel Prestashop Template v1.1

Cvp:5 Profesyonel Prestashop Template v1.1 seçenekler kutusunu bulamadım arkadaşlar
  8. M

Tema Yükleme Yardım

Cvp:Tema Yükleme Yardım şunu baştan anlatırmısın. hangi dosya nereye atılacak net bir şekilde . lütfen
  9. M

KURULU TAM YAPTIM AMA HTTP 500 HATASI ACİLLLLLL

Cvp:KURULU TAM YAPTIM AMA HTTP 500 HATASI ACİLLLLLL çok oluyorsun demezseniz. kampanyaya ürünü nereden ekliyeceğimi bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz acama http://www.msgdepo.com
  10. M

Cvp:KURULU TAM YAPTIM AMA HTTP 500 HATASI ACİLLLLLL peki siparişte telefon numarası şartı koyabiliyormuyuz acaba
  11. M

Cvp:KURULU TAM YAPTIM AMA HTTP 500 HATASI ACİLLLLLL tşk ederim üstad. ne yaptığımı anlamasamda. sipariş verebildim :)
  12. M

Cvp:KURULU TAM YAPTIM AMA HTTP 500 HATASI ACİLLLLLL SONUNDA KURULUMU BAŞARDIM. tr dosyalarını en olarak değiştirdim. çalıştı. ingilizce iptal oldu belki ama. türkçe çalışıyor en azından. sadece bu kargo bölümünün içinden çıkamadım. müşteri olarak girdiğimde kargo hata veriyor. KargoÖzet...
  13. M

KARGO BÖLÜMÜNDE SORUN YAŞIYORUM

Cvp:KARGO BÖLÜMÜNDE SORUN YAŞIYORUM KargoÖzet Giriş Adres Kargo Ödeme Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi seçilmedi « #Geri Kullanım şartları Kullanım şartlarını okudum ve kabul ediyorum. (oku) Teslimat yöntemini seçiniz Kago adrese teslim...
  14. M

KARGO BÖLÜMÜNDE SORUN YAŞIYORUM

MÜŞTERİ OLARAK SİSTEYE GİRİP SEPETİ SATIN ALMAYA ÇALIŞTIĞIMDA BU HATAYI VERİYOR Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi seçilmedi « #Geri OYSAKİ KARGO SEÇME BÖLÜMÜNÜ GÖREMİYOR MÜŞTERİ. VEYA TAMAMİYLE BU KARGO BÖLÜMÜNÜ ORTADAN KALDIRMAK MÜMKÜNMÜDÜR...
  15. M

Cvp:KURULU TAM YAPTIM AMA HTTP 500 HATASI ACİLLLLLL aktarımı tam yapamıyor. eksik dosya aktarıldı. diyor
Üst Alt