Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mormeci kullanıcısının son içeriği

1. M

Metro Elektronik Web Servisi

Cvp: Metro Elektronik Web Servisi merhaba admin bu metro elektronik çalışması henüz bitmedimi bilgi varmı
  2. M

Çevrimdışı kredi kartı modulü

Cvp: Çevrimdışı kredi kartı modulü arkadaslar bu modulu kurdum fakat kredı akrtı bılgılerı bana gelmıyor ne yapmam gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım
  3. M

lütfennn yardım

Cvp: lütfennn yardım peki hocam metroelektronik de bir çalışma olmuştu bunun xml leri alındımı bana asıl lazım olan orası açıkcası
  4. M

lütfennn yardım

Cvp: lütfennn yardım onlardan istemedim ama vereceklerini sanmıyorum . nasıl bişi yapabiliriz.
  5. M

Cvp: Metro Elektronik Web Servisi hocam bu konuda bir gelişme varmı
  6. M

resim sorunu

denemek için siteye ürün resmi koydum fakat çıkmıyor . Sorun ne olabilir ? şimdiden cevap için teşekkürler http://mormeci.byethost24.com siteyi burda deniyorum
  7. M

lütfennn yardım

Cvp: lütfennn yardım Arkadaşlar yokmu ayrdım edecek biri bu konuda
  8. M

lütfennn yardım

Arkadaşlar ben bilgisayar parça satışı filan yapıyorum . mal aldığım deponun stoklarını kendi sayfamda nasıl gösterebilirim.. yardımlarınızı bekliyorum..
  9. M

Cvp: Metro Elektronik Web Servisi bu metro elektronik ile ilgili çalısmada bir gelişme varmıı arkadaşlar
  10. M

Cvp: Metro Elektronik Web Servisi bu metro elektronik ile ilgili çalısmada bir gelişme varmıı arkadaşlar
  11. M

Arkadaşlar teklif için modüllll

Cvp: Arkadaşlar teklif için modüllll eyvallah abi valla cevap veren birini gördüm teşekkür ederim.
  12. M

Arkadaşlar teklif için modüllll

Arkadaşlar sitede ürünlere teklif verdirebileceğim bir sistem var mı yardımcı olurmusunuz.
  13. M

Cvp:Metro Elektronik Web Servisi Aynı sorun bendede avr böyle bişey oluyorsa süper olur tşkler
Üst Alt