Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy
Arkadaşlar Birde şöyle bir sorum olacak.Kargo seçeneklerinin karşısında Fiyat bölümünde ücretsiz yazıyor bunu nasıl kaldırabilirim.Yani müşteri alacağı ürünün kargo masrafını kendisi ödeyecek.Ücretsiz Yazan yere şöylede yazılabilir kargo...
Öncelikle ReaLity (Kenan Bey)'e çok teşekkür ederim kargo bölümünde yaşadığım problemi çözdü.Arkadaşlar bu konuda sorunlarınız varsa Kenan Bey'e danışınız.
ReaLity yazan:
hocam
maalesef olmuyor yine aynı hatayı veriyor.Yaptığım işlemler şu.Sadece türkiye ve europa bölgesinde çalışacağımdan diğer ülkeler ve bölgeler pasif durumda.Kargoya girip,2 adet kargo tanımlıyorum ve bunların geçerli...
sayın yönetici;
aynı sorunu Bende yaşıyorum ve yaptığım onca şey boşa gitti.Admin panelinde kargo bölümüne girin kargonuzu tüm ülke ve bölgeler için seçin demişsiniz.Böyle bir seçenek yok ki.nasıl düzelteceğiz sorunu.Herşeyi düzgün...
Cvp:aynı sorun bendede varr
evet aynı sorun bende de var arkadaşlar okadar uğraştım olmuyor kafayı yiyeceğim.herşey normal bu sorunu geçemedim.Lütfen yardım :woohoo:
Adminden ürün kategorisi eklerken veya ürün eklerken uzun süre bekliyor ve sayfa bu hatayı veriyor.Mağazayı kontrol ediyorum kategori hata vermesine rağmen eklenmiş.Oluşturduğum kategori de bir ürün ekliyorum yine uzun süre bekliyor aşağıdaki hata geliyor ekrana.Yine mağazayı kontrol ediyorum...
Reklam kutusunu adminden kaldırmıştım.Tekrar yükleyeyim dedim.Tekrar yükleyince olması gereken normal yerine birde kampanya kutusunun altına da ekliyor.dolayısıyla 2 adet reklam kutusu oluşuyor anasayfa da bunu düzeltebilirmiyiz. Lütfen yardım!!.
Öncelikle herkese kolay gelsin.
Ana sayfada sepet kutusunun hemen üstüne logosuyla beraber link verebileceğim "bayi girişi" koymak istiyorun.Konu hakkında yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Presta 1.2 Türkçe kurulum yapıyorum.Dosyaları servere gönderdim siteminadı/install yazdığımda kurulumum başlaması için aşağıdaki hatayı verdi.Acil yardım bekliyorum.
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in...