Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

matris kullanıcısının son içeriği

1. M

Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy Arkadaşlar Birde şöyle bir sorum olacak.Kargo seçeneklerinin karşısında Fiyat bölümünde ücretsiz yazıyor bunu nasıl kaldırabilirim.Yani müşteri alacağı ürünün kargo masrafını kendisi ödeyecek.Ücretsiz Yazan yere şöylede yazılabilir kargo...
  2. M

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy Öncelikle ReaLity (Kenan Bey)'e çok teşekkür ederim kargo bölümünde yaşadığım problemi çözdü.Arkadaşlar bu konuda sorunlarınız varsa Kenan Bey'e danışınız.
  3. M

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy ReaLity yazan: hocam maalesef olmuyor yine aynı hatayı veriyor.Yaptığım işlemler şu.Sadece türkiye ve europa bölgesinde çalışacağımdan diğer ülkeler ve bölgeler pasif durumda.Kargoya girip,2 adet kargo tanımlıyorum ve bunların geçerli...
  4. M

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy sayın yönetici; aynı sorunu Bende yaşıyorum ve yaptığım onca şey boşa gitti.Admin panelinde kargo bölümüne girin kargonuzu tüm ülke ve bölgeler için seçin demişsiniz.Böyle bir seçenek yok ki.nasıl düzelteceğiz sorunu.Herşeyi düzgün...
  5. M

Yardım Edermisinz

Cvp:aynı sorun bendede varr evet aynı sorun bende de var arkadaşlar okadar uğraştım olmuyor kafayı yiyeceğim.herşey normal bu sorunu geçemedim.Lütfen yardım :woohoo:
  6. M

CGI Eror....

Cvp:CGI Eror.... Sordum ama hosttan kaynaklanan bir problem olmadığını söylediler
  7. M

CGI Eror....

Adminden ürün kategorisi eklerken veya ürün eklerken uzun süre bekliyor ve sayfa bu hatayı veriyor.Mağazayı kontrol ediyorum kategori hata vermesine rağmen eklenmiş.Oluşturduğum kategori de bir ürün ekliyorum yine uzun süre bekliyor aşağıdaki hata geliyor ekrana.Yine mağazayı kontrol ediyorum...
  8. M

Admin şifre istemiyor

Cvp: Admin şifre istemiyor İlginize teşekkürler,İyi çalışmalar
  9. M

Reklam kutusu sorunu

Reklam kutusunu adminden kaldırmıştım.Tekrar yükleyeyim dedim.Tekrar yükleyince olması gereken normal yerine birde kampanya kutusunun altına da ekliyor.dolayısıyla 2 adet reklam kutusu oluşuyor anasayfa da bunu düzeltebilirmiyiz. Lütfen yardım!!.
  10. M

Anasayfada link vermek

Cvp: Anasayfada link vermek İlginiz için çok teşekkür ederim
  11. M

Admin şifre istemiyor

Arkadaşlar admin paneline giriyorum direk açılıyor şifre sormuyor.Lütfen yardım edin
  12. M

Anasayfada link vermek

Öncelikle herkese kolay gelsin. Ana sayfada sepet kutusunun hemen üstüne logosuyla beraber link verebileceğim "bayi girişi" koymak istiyorun.Konu hakkında yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  13. M

favicon.ico sorunu

Cvp:favicon.ico sorunu evet Bende aynı sorunla karşılaştım aynı yöntemi denedim olmuyor.Saçma bir durum.Eğer çözümü bulduysanız Burdan yazarmısınız
  14. M

Presta 1.2 kurulum hatası

Cvp:Presta 1.2 kurulum hatası Verdiğiniz bilgi için teşekkür eerim
  15. M

Presta 1.2 kurulum hatası

Presta 1.2 Türkçe kurulum yapıyorum.Dosyaları servere gönderdim siteminadı/install yazdığımda kurulumum başlaması için aşağıdaki hatayı verdi.Acil yardım bekliyorum. Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in...
Üst Alt