Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandan beri arastırıyorum ancak bulamadım.kategori ve baslıkların onune nasıl icon ekleyeblirim.diger ingilizce forumda gunlerce bekledim yanıtı gelmedi.umarım burda yardımı dokunan olur.tsk ler
Arkadaslar
lutfen bakın tam site bitmisti.hic bir yerle oynamadım.sag taraf sol alta kaymıs.Hangi dosyaları yeniden yuklemem lazım.Lutfen yardım edin.
http://www.urfaweb.net/shop
Arkadaslar scripti sorunsuz yukledim.
iframe virusu iki gunde bir bulasıp admine girmemi engelliyor.bu gunde bu hatay verdi;
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at...
Merhaba
bu gun ururn reimlerim gorunmuyor neden acaba?
www.urfawebteknolojileri.com
yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca URETICILER yazsını degistirmek istiyorum
sol alttaki pc resmini ve linkini nasıl degistirebilirim?
tesekkurler
Cvp:tema ve dil dosyası.acil yardım
Merhaba yanıtınız icin tesekkurler.tum belitilen dosyalara yazma izni verilmi.kullandıgım surum ;prestashop_1.2.0.4
web sitem:www.isot.urfaweb.net
yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,umarım bana yardımcı olacak arkadaslar cıkar.kurulumu sorunsuz yaptım.ancak exlorerdan sitemi actıgımda bembeyaz ve dagınık bir sayfa var.hoting firmam php5 uzeri kullanıyor.ayrıca tr dil dosyasını adminden translateden improt aypıyorum.oldu diyor ama degisn bir sey yok.
tsk ederim