Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kelebek63 kullanıcısının son içeriği

1. K

icon ekleme

Cvp:icon ekleme Tsk ederim dostum
  2. K

icon ekleme

Cvp: icon ekleme Mukemmel fikir dediginiz cogu presta sitelerde uygulanıyor:) ama bizde bilen yok
  3. K

PrestaShop Yarışmaları

Cvp:PrestaShop Yarışmaları Bizim sitede bu; www.urfaweb.net
  4. K

icon ekleme

Uzun zamandan beri arastırıyorum ancak bulamadım.kategori ve baslıkların onune nasıl icon ekleyeblirim.diger ingilizce forumda gunlerce bekledim yanıtı gelmedi.umarım burda yardımı dokunan olur.tsk ler
  5. K

header konusu

Arkadaslar sonunda kendi header menumu yaptım.elimde uc dosya var.css,images klasoru ve header kodu.Bunları nereye atacagım.bilgilendirirseniz sevinirim.Tesekkurler
  6. K

arkadaslar lutfen bakın

Cvp:arkadaslar lutfen bakın ben o yazıyı goremiyorum
  7. K

arkadaslar lutfen bakın

Arkadaslar lutfen bakın tam site bitmisti.hic bir yerle oynamadım.sag taraf sol alta kaymıs.Hangi dosyaları yeniden yuklemem lazım.Lutfen yardım edin. http://www.urfaweb.net/shop
  8. K

temel bazı sorunlar

Arkadaslar scripti sorunsuz yukledim. iframe virusu iki gunde bir bulasıp admine girmemi engelliyor.bu gunde bu hatay verdi; Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at...
  9. K

resimler ucmusmu

Merhaba bu gun ururn reimlerim gorunmuyor neden acaba? www.urfawebteknolojileri.com yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca URETICILER yazsını degistirmek istiyorum sol alttaki pc resmini ve linkini nasıl degistirebilirim? tesekkurler
  10. K

tema ve dil dosyası.acil yardım

Cvp:tema ve dil dosyası.acil yardım Merhaba yanıtınız icin tesekkurler.tum belitilen dosyalara yazma izni verilmi.kullandıgım surum ;prestashop_1.2.0.4 web sitem:www.isot.urfaweb.net yardımcı olursanız sevinirim.
  11. K

tema ve dil dosyası.acil yardım

Merhaba,umarım bana yardımcı olacak arkadaslar cıkar.kurulumu sorunsuz yaptım.ancak exlorerdan sitemi actıgımda bembeyaz ve dagınık bir sayfa var.hoting firmam php5 uzeri kullanıyor.ayrıca tr dil dosyasını adminden translateden improt aypıyorum.oldu diyor ama degisn bir sey yok. tsk ederim
Üst Alt