Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ismail kullanıcısının son içeriği

1. I

777 iZNi NASIL VERiLiR ACEMiYE

Cvp:777 iZNi NASIL VERiLiR ACEMiYE Hostun serverinden bunu yapman mümkün olduğu gibi biraz zorda olsa GlobalSpace -CuteFTP programı ile açmış olduğun serverinden dosyanın üzerine sağ tuş properties/CMOD denilen yere tıklayıp oradaki gördüğün rakamı 777 yapıp kaydedebilirsinde saygılar
  2. I

BAŞKA BİR SİTENİN ÜRÜNLERİNİ KENDİ SİTEME ÇEKME

Cvp:BAŞKA BİR SİTENİN ÜRÜNLERİNİ KENDİ SİTEME ÇEKME Dostum bunu yapman için öncelikle anlaşmalı olduğun arena gibi bir firmadan web sitesini kullanabilmen için izin vermeleri gerekiyor, daha sonra kendi siteni yapılandırmanki, bunun için önce alış veriş yapmayı planladığın firma ile görüşmen...
  3. I

presta için host alacam yardım

Cvp:presta için host alacam yardım kolay gelsin dostum ben yaklaşık 2-3 aydır presta shop ile uğraşıyorum. Kendi kiralamış olduğum serverde hiç bir problem çıkmıyor. Ama linux olması şart. İlgilenirsen uygun host satışı yapabilirim sana, zaten bu işle uğraşıyorum saygılar
  4. I

Admin Paneli Alt Kategori Sorunu

Cvp:Admin Paneli Alt Kategori Sorunu Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu, youtube modülünü yüklemiştim kategori kayboldu, daha sonra youtube etkisiz yaptım, orjinal blockategoriesi yeniden yükledim düzeldi, youtube slayt modülü bozuyor işi saygılar
Üst Alt