Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:İmport için Örnek CSV dosyaları
içerde hangi sütun hangi değere karşılık seçmen gerekiyor. ben bu işten kurtulmak için delphide küçük birşey yazdım. sütunları birebir eşitleyip sıyrıldım aradan.
ha birde çok fazla ürünü resmiyle birlikte alacaksan hosting firmanla görüşmen gerekebilir...
Cvp: Prestashop Tema Arşivim
adminim allahaşkına şu konuyu siliver. hasbelkader üye olduk. mail manyağı etti beni bu konu link filan geldiğide yok zaten aylardır.
Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site
Merhaba
sorun fiyat girilmemesi değilmiş. çözdük biz olaı. indirim aralığı tarih bazında tanımlanmayınca tuhaflaşıyor işler. ,,kayan vitrine gelince prestanın sitesinde modüllerde buldum ben slidefeatured mi ne öyle birşeydi. sitede bakarsan gürürsün
Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site
Merhaba
http://www.balonix.com/tamamlayici-urunler/118-ultra-maximum-delay-geciktirici-sprey.html
bu adreste ürün fiyatı için ayrı bir gösterim var ve bunun naıl yapıldığını öğrenmek istiyorum mümkünse. yani indirimli fiyat ve üzeri çizili eski fiyat...
Cvp: HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM.
Ustam GPL bağlayıcı bir lisanstır. hiç olmazsasız filan yok. şimdi sen ben emek veriyoruz. bugun onu silen yarın bizide silecek. bunun adı kimse kusura bakmasın emek hırsızlığı. ben bazı yazılımlarda silerim ama bunların çoğunda emeğim...
Cvp: HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM.
arkadaşlar hazırlayan prestashop yazısını kaldırmak hem etik hem ahlaki vehemde GPL açısından suçtur. yani madem bu yazılımı kullanıp ekmek parası kazanacaksınız neden ilk yazanın emeğini çalışıyorsunuz.
Cvp: Türkçeleştirme sorunları
az önce baktım üç beş cümleye ama sanki unicode kullanmadan girmiş birileri. dikkat edelim arkadaşlar. mesaide olduğumdan pek bakamıyorum ama akşam bende dalarım.
adminim 2 gün olsun temiz olsun çevirimiz. sonuçta gündüzleri yapmak zorunda olduğumuz ve ekmek...
Cvp: Türkçeleştirme sorunları
kusura bakmayın kalabalım bugünlerde. izmir mağazamız açılıyyor. bilgi işlem ordamızın altyapısı şubu derken...
bugün yarın genebakarım kısmetse