Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ikutluay kullanıcısının son içeriği

1. I

Prestashop 1.4.4.x Teması [ theme212 ]

Cvp: Prestashop 1.4.4.x Teması [ theme212 ] beyler bu tema bedava değil ücretli bir tema. ona göre uyarayım dedim.
  2. I

Presta ile yapılmış başarılı bir site

Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site kime yazdınız bunu ?
  3. I

İmport için Örnek CSV dosyaları

Cvp:İmport için Örnek CSV dosyaları içerde hangi sütun hangi değere karşılık seçmen gerekiyor. ben bu işten kurtulmak için delphide küçük birşey yazdım. sütunları birebir eşitleyip sıyrıldım aradan. ha birde çok fazla ürünü resmiyle birlikte alacaksan hosting firmanla görüşmen gerekebilir...
  4. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim adminim allahaşkına şu konuyu siliver. hasbelkader üye olduk. mail manyağı etti beni bu konu link filan geldiğide yok zaten aylardır.
  5. I

Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site Merhaba sorun fiyat girilmemesi değilmiş. çözdük biz olaı. indirim aralığı tarih bazında tanımlanmayınca tuhaflaşıyor işler. ,,kayan vitrine gelince prestanın sitesinde modüllerde buldum ben slidefeatured mi ne öyle birşeydi. sitede bakarsan gürürsün
  6. I

Türkçeleştirme sorunları

Cvp: Türkçeleştirme sorunları ÇEVİRİLER EKSİK USTA
  7. I

Türkçeleştirme sorunları

Cvp: Türkçeleştirme sorunları Mağaza tanımlarına girdim biraz ama baya bir eksik var hala. ses verin arkadaşlar
  8. I

Türkçeleştirme sorunları

Cvp: Türkçeleştirme sorunları uzun zamandık bakamadım. İdeal home fuarı vs derken dönüm. ne durumdayız ?
  9. I

Cvp: Presta ile yapılmış başarılı bir site Merhaba http://www.balonix.com/tamamlayici-urunler/118-ultra-maximum-delay-geciktirici-sprey.html bu adreste ürün fiyatı için ayrı bir gösterim var ve bunun naıl yapıldığını öğrenmek istiyorum mümkünse. yani indirimli fiyat ve üzeri çizili eski fiyat...
  10. I

HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM.

Cvp: HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM. Ustam GPL bağlayıcı bir lisanstır. hiç olmazsasız filan yok. şimdi sen ben emek veriyoruz. bugun onu silen yarın bizide silecek. bunun adı kimse kusura bakmasın emek hırsızlığı. ben bazı yazılımlarda silerim ama bunların çoğunda emeğim...
  11. I

HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM.

Cvp: HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM. arkadaşlar hazırlayan prestashop yazısını kaldırmak hem etik hem ahlaki vehemde GPL açısından suçtur. yani madem bu yazılımı kullanıp ekmek parası kazanacaksınız neden ilk yazanın emeğini çalışıyorsunuz.
  12. I

Türkçeleştirme sorunları

Cvp: Türkçeleştirme sorunları az önce baktım üç beş cümleye ama sanki unicode kullanmadan girmiş birileri. dikkat edelim arkadaşlar. mesaide olduğumdan pek bakamıyorum ama akşam bende dalarım. adminim 2 gün olsun temiz olsun çevirimiz. sonuçta gündüzleri yapmak zorunda olduğumuz ve ekmek...
  13. I

Türkçeleştirme sorunları

Cvp: Türkçeleştirme sorunları izmirden yeni döndüm. modüllere fırsat olukça bakarım. son durumumuz nedir ?
  14. I

Türkçeleştirme sorunları

Cvp: Türkçeleştirme sorunları hata mesajlarını sabaha karşınbitirip 20-30 satıra diğer kısımlara geçtim. sırada ne var adminim?
  15. I

Türkçeleştirme sorunları

Cvp: Türkçeleştirme sorunları kusura bakmayın kalabalım bugünlerde. izmir mağazamız açılıyyor. bilgi işlem ordamızın altyapısı şubu derken... bugün yarın genebakarım kısmetse
Üst Alt