Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:metropol Yayinlari
Teşekkürler.SowAdds in modülünü yazan yabancı coder arkadaş birden fazla resim ekleyecek modülünü güncellemiş ve 50 EURO fiyat biçmiş =)
Cvp:metropol Yayinlari
Google adsense de sadece html kodu ekleniyorum sanırım.Image a yol belirtip dosyadan mı çekiyoruz ? Örnek kodu paylaşabilir misiniz ?
Teşekkürler
Cvp:ANASAYFA HAKKINDA
Merhaba
Kullandığınız yukarıda hata aldığınızı belirtmişsiniz.İlk olarak hostinginizin Linux mü yoksa Windows mu olduğundan başlayalım istersiniz ? =)
Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar
SotEW's Adds modülünü kullanıyorum.Sol kolona sadece tek bir image ekleyebiliyorum.Nasıl 2 ve daha çok resim ekleyebilirim.
Teşekkürler.
Cvp:presta shop bedavami ?
piyasada sanal pos ile alakalı modülleri para ile satan arkadaşlar mevcut.ama diğer herşey ücretsiz.sormak istedğini başka birşey varsa pm atabilirsiniz.teknikelektronikci yazan:
Merhaba Arkadaşlar !
Sepete ekle iconunu değiştirmek istiyorum ama yerini bulamadım.Images klasörübe ve kullandığım temanın images klasörüne baktım ama bulamadım.Bu dosyaların saklandığı başka bir dosya var mıdır ?
Teşekkür ederim.