Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ikidolar kullanıcısının son içeriği

1. I

metropol Yayinlari

Cvp:metropol Yayinlari Teşekkürler.SowAdds in modülünü yazan yabancı coder arkadaş birden fazla resim ekleyecek modülünü güncellemiş ve 50 EURO fiyat biçmiş =)
  2. I

metropol Yayinlari

Cvp:metropol Yayinlari Google adsense de sadece html kodu ekleniyorum sanırım.Image a yol belirtip dosyadan mı çekiyoruz ? Örnek kodu paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler
  3. I

metropol Yayinlari

Cvp:metropol Yayinlari Merhaba Siteniz gayet güzel olmuş.Sağl tarafa birden fazla nasıl reklam eklediniz acaba ? Teşekkürler
  4. I

ANASAYFA HAKKINDA

Cvp:ANASAYFA HAKKINDA Merhaba Kullandığınız yukarıda hata aldığınızı belirtmişsiniz.İlk olarak hostinginizin Linux mü yoksa Windows mu olduğundan başlayalım istersiniz ? =) Teşekkürler
  5. I

Modüller de Hata veriyor

Cvp:Modüller de Hata veriyor Merhaba Kullandığınız modülün prestanın versiyonuyla uyumlu olup olmamasına dikkat ettiniz mi acaba ? Teşekkürler
  6. I

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 1'den fazla banner ekleyebilir miyiz ? Nasıl ekleyebiliriz arkadaşlar ?
  7. I

SotEW's Adds Modülü Hakkında

Merhaba Arkadaşlar SotEW's Adds modülünü kullanıyorum.Sol kolona sadece tek bir image ekleyebiliyorum.Nasıl 2 ve daha çok resim ekleyebilirim. Teşekkürler.
  8. I

Giriş yazsını "Üye Ol" olarak değiştirmek

Merhaba arkadaşlar sitedeki giriş yazısını üye ol olarak değiştirmek istiyorum.Bu konu hakkındaki bilgilerinizi bekliyorum.
  9. I

presta shop bedavami ?

Cvp:presta shop bedavami ? piyasada sanal pos ile alakalı modülleri para ile satan arkadaşlar mevcut.ama diğer herşey ücretsiz.sormak istedğini başka birşey varsa pm atabilirsiniz.teknikelektronikci yazan:
  10. I

presta shop bedavami ?

Cvp:presta shop bedavami ? Script ücretsizdir.
  11. I

SWF (Flash) Logo

Cvp:SWF (Flash) Logo Flashı ekledim ama üst taraf dağıldı.Bu konu hakkında bilgisi olan webmaster arkadaşlar var mı ? Teşekkürler.
  12. I

Sepete Ekle Butonları Hakkında

Cvp:Sepete Ekle Butonları Hakkında Bu muydu ya :) Teşekkür ederim :) mahocalife yazan:
  13. I

Sepete Ekle Butonları Hakkında

Merhaba Arkadaşlar ! Sepete ekle iconunu değiştirmek istiyorum ama yerini bulamadım.Images klasörübe ve kullandığım temanın images klasörüne baktım ama bulamadım.Bu dosyaların saklandığı başka bir dosya var mıdır ? Teşekkür ederim.
Üst Alt