Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hyavuz kullanıcısının son içeriği

1. H

Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım aslında haklısın ama benimde sabrım taştı sen yinede kusura bakma özür dilerim ama bu olyı bi şekilde halletmek istiyorum.
  2. H

Havale ile ödeme

Cvp:Havale ile ödeme merhaba tico bu kurulum ilerleme olayını nasıl aştın aynı problem bende de var.
  3. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım ..
  4. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Evet natrodan aldım malesef HBATIR yazan:
  5. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Aldığım sunucu özellikleri. Anında Kurulum Windows Server 2003 750 3000 Mb Web Alanı 7 GB 10.000 Mb (10 Gb) Aylık Trafik 100 150 Adet E-Posta ASP &.NET PHP3 + PHP4 Desteği Yeni ! MySQL Veri Tabanı Yeni ! Detaylı Ziyaretçi Raporları Yeni ...
  6. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Windows php sunucularında bunun çalışma yolu yokmudur..
  7. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım host firmasına sordum sunucu türü windows php olduğu için htaccess dosyayı çalıştıramıyormuş.
  8. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım buda olmadı!!
  9. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Hosting firmasından gelen cevap şöyle; Sayın Müşterimiz, Belirttiginiz ayar sunucuda guvenlik sorununa yol acmaktadir. Bu nedenle degistirilememekle beraber scripte bir etkisi olamamaktadir. Saygılarımızla Çizgi Telekomünikasyon || Natro Web Hosting
  10. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Mail attım hala bi dönüş yapmadılar fakat sitelerinde şöyle bişi buldum dediklerini yaptım yinede olmadı bi baksanız linki veriyorum https://destek.natro.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=66
  11. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Belirttiğiniz dosyayı http://www.xxxxx.com/satis/ klasörünün içine koydum herhalde doğru yer ama değişen bişey olmadı.
  12. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım İlginize çok teşekkür ederim. Fakat belirttiğiniz dosyayı download klasörünün içine koyduğum da herhangi birşey değişmedi sonuç hala aynı ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok menun olurum. İyi Çalışmalar. wMaster yazan:
  13. H

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Peki sıkıntı Bu mu? PHP Global Kayıt Seçeneğin Kapalı (Önerilen) SADECE BUNDA HATA VAR wMaster yazan:
  14. H

Arkadaşlar Kurulum yaparken 3. Sistem Ayarları geliyor herşey normal veritabanını kabul ediyor ilerle diyorum ne bir hata veriyor ne de ilerliyor o sayfada kaldı _________________________________________________________________ Sistem ve İzinler Gerekli Ayarları Takip Et.Lütfen Takip Edilen...
Üst Alt