Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:swf eklemek
Teşekkürler.. bir sorum daha olucak dikkat ettiyse o flash kısın üzerinde hafifbir boşluk var sağ ve slundaki menulerin çok az altında tahminimce 6.7 px bunu nasıl düzeltebiliri. 4 gündür yapamadım..
Anasayfadaki özellikli ürünler(featuredproduct) kısmın altındaki anasayafdaki ürün resimlerinin boyutu html editöründen batığımda 129px a 129 px görünoyr ben 150 ye 150 ye yapmak istiyorum ama editleceğim dosyayaı 3.4 saattiraramamam rağmen bulamadım
ana sayfadaki bu ürün resmleirnin...
wmaster arkadaşım dediklerin yaptım ama beceremedim sitenin anasayfasındali logo olan kısma swf sliderkoymak istiyorum verdiğin kodu themes içindeki editorial tpl nin içine attım ama nerde hata yaptımacaba
Örneğin siteye üye olurken adınızı giriyorsunuz furkan yazacağım tam mesela tam f harfini yazıyorum hemen altta sekmelere açılıyor ismim hazır gözüküyor ama üstüne basıyorum adınınz kısmına ismimi yazmıyor ve orda kalıyor öyle bunun sebebi nedir çözüm varmı??
Ne indirdiysem hangi versiyonu indirdiysem çalıştırmadım birtek 1.2.5 kaldı rica ediyorum test edip çalışıtran avrsa download linkini buraya yazabilirmi.Allah razı olsun şimdiden.