Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hobidepo kullanıcısının son içeriği

1. H

Hesabımı nasıl kapatırım?

Arkadaşlar bu forumdan çıkmak istiyorum hesabımı tüm bilgilieriminasnıl kapatabilirm?
  2. H

Google'de ilk sayfa prestashop S.E.O teknikleri

Cvp:Google'de ilk sayfa prestashop S.E.O teknikleri Beni bu forumdan atın hesabımı silin!
  3. H

Sitene Mail Order Formu

Cvp:Sitene Mail Order Formu göremessin tabi adamın yaptıgı yardımlara kimse sölemeden teşekür edeilmiyrki biizm milletimizde saygı yok ..
  4. H

Metro Elektronik Web Servisi

Cvp:Metro Elektronik Web Servisi boş iş :cheer:
  5. H

anasayfadaki featured product edit hakkında

Cvp: anasayfadaki featured product edit hakkında arkadaşlar mod kimse bu konuyu silebilirmi googlda görünmesi benim için kötü
  6. H

swf eklemek

Cvp:swf eklemek Teşekkürler.. bir sorum daha olucak dikkat ettiyse o flash kısın üzerinde hafifbir boşluk var sağ ve slundaki menulerin çok az altında tahminimce 6.7 px bunu nasıl düzeltebiliri. 4 gündür yapamadım..
  7. H

anasayfadaki featured product edit hakkında

Anasayfadaki özellikli ürünler(featuredproduct) kısmın altındaki anasayafdaki ürün resimlerinin boyutu html editöründen batığımda 129px a 129 px görünoyr ben 150 ye 150 ye yapmak istiyorum ama editleceğim dosyayaı 3.4 saattiraramamam rağmen bulamadım ana sayfadaki bu ürün resmleirnin...
  8. H

swf eklemek

wmaster arkadaşım dediklerin yaptım ama beceremedim sitenin anasayfasındali logo olan kısma swf sliderkoymak istiyorum verdiğin kodu themes içindeki editorial tpl nin içine attım ama nerde hata yaptımacaba
  9. H

Otomatik form doldurma seçenekleri

Örneğin siteye üye olurken adınızı giriyorsunuz furkan yazacağım tam mesela tam f harfini yazıyorum hemen altta sekmelere açılıyor ismim hazır gözüküyor ama üstüne basıyorum adınınz kısmına ismimi yazmıyor ve orda kalıyor öyle bunun sebebi nedir çözüm varmı??
  10. H

1.2.5 türkçe sağlam çalışan bir presta arıyorum

Ne indirdiysem hangi versiyonu indirdiysem çalıştırmadım birtek 1.2.5 kaldı rica ediyorum test edip çalışıtran avrsa download linkini buraya yazabilirmi.Allah razı olsun şimdiden.
Üst Alt