Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

guvenuzman kullanıcısının son içeriği

1. G

İçeri Dosya Aktarma

Cvp: İçeri Dosya Aktarma bende arkadaşa katılıyorum
  2. G

Telefon zorunlu olacak ama nasıl?

Merhaba arkadaşlar, Benim kapıda ödeme sistemi ile çalışan presta 1.3.3 sistemim var ancak bazı müşteriler telefon numaralarını yazmıyorlar ve bu durumda kendilerine ulaşamıyoruz. Acaba müşteri kayıt yaparken yada siparişi onaylarken Telefon numarasını nasıl zorunlu kılabilirim. Saygılarımla,
  3. G

İlk Çalışmam...

Merhaba, PrestaShop kullanarak Bitkisel Yağlar ve Doğal Sağlık Ürünleri Satışı yapmayı istediğimiz sitemiz Teslimatta Nakit ödeme sistemi ile çalışmakta. Sizlerin görüş ve Önerileri benim için çok önemli. www.bitkiselurunpazari.com
  4. G

Teslimatta Nakit Ödeme Sorunu?

Cvp:Teslimatta Nakit Ödeme Sorunu? Arkadaşlar bu konu hakkında 3-4 gündür çok uğraştım ancak düzeltmesini yapamadım. En son olarak varolan sürümleri tamamen sildim ve PrestaShop_v1.1 Türkçe yi buraki Dosyalar bölümünden indirdim ve baştan kurdum. Şimdi sorunsuz olarak çalışıyor...
  5. G

Cvp:Teslimatta Nakit Ödeme Sorunu? Ben bu sistemde 1.0.2 versiyonunu kurduydum ve anlattığınız ID değişkliklerini yapamadım bende aynı sistemi 0 dan başka bir klasöre kurdum ve ondada aynı sorunla karşılaştım. Acaba bu versiyonda bir sıkıntımı var?
  6. G

Cvp:Teslimatta Nakit Ödeme Sorunu? ilk önce modülü kaldırdım tekrar kurdum olmadı, sonra verdiğiniz klasörü var olan klasörün üzerine attım tekrar denedim yine aynı :( herşeyim hazır birtek burada takıldım kaldım yaa
  7. G

Merhaba, Web sitemizde Teslimatta Nakit Ödeme modülünü kullanmak istiyoruz. Bunun için ödeme modüllerinde sadece Teslimatta Nakit Ödeme yi aktif yaptık ve Kargo firması olarak Y.içi kargo tanımlamasını yaparak aktifledik. Ancak satış sırasında Kargo yu seçip ileri dediğimizde "Ödeme Modülü...
  8. G

Bende yeni başladım..

Ben hala tırmalıyorum, ama en sonunda olacak.. Sizlerin görüşleri benim için çok önemli. http://www.finikeportakali.com
  9. G

Özel Ürün Ekleme

Cvp:Özel Ürün Ekleme Merhaba, bende bu konuda yeniyim ama burayı biliyorum :) ürün eklerken "Bu ürün satışta diye vurgula" seçeneğini seçersen görünür, eklenmiş olanları göstermek istersende katalog kısmında hangi ürünü göstermek istiyorsan o ürünü düzenlemeye gir "1.Bilgi" sekmesinin altında...
  10. G

Modül pozisyonları ?

Merhaba, Joomla kullanan arkadaşlar bilir index.php?tp=1 sorugusu ile temadaki modül pozisyonları görülür ve modüllerimizi buna göre ayarlayabiliriz. Butarz bir sorgu prestada varmı? varsa nedir? Saygılarımla,
Üst Alt