Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

enginakpinar kullanıcısının son içeriği

1. E

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Kolay gelsin.
  2. E

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! ben bu sorunu şu şekilde aştım sizde deneyin. ingilizce sürümündeki mails klasörünün içindeki php dosyalarına bakın. birde sizdeki eksik olan tr/mails klasörü içindeki dosyalara bakın ve eksik olanları eng içinden alıp tr nin içine atın ve tekrar deneyin. bu şekilde...
  3. E

Https ve SSL Hakkında

Cvp:Https ve SSL Hakkında Merhaba, Oldukça keyifli bir sohbet olmuş burada :) Ben direct Admin kullanıyorum. Bendeki klasörler public_html ve private_html olarak görünüyor. Sevgili site yöneticimiz Kenan bey de konuyla ilgili oldukça destek veriyor. Şu anda kendi server ımda oluşan bir...
  4. E

Https ve SSL Hakkında

Cvp: Https ve SSL Hakkında Teşekkür ederim.
  5. E

Https ve SSL Hakkında

Merhaba, Presta Shop sistemime SSL kurdum ve yönetim ( admin/ayarlar ) panelinden aktif hale getirdim. SSL kurduğumda da sunucumda private_html diye bir klasör oluştu. Bu klasör içine hangi dosyaları aktarmam gerekiyor? Teşekkürler.
  6. E

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! Merhaba, Dediğiniz yerden baktım, konfigüre dedim ve orada zaten mail adresim kayıtlıymış. Birde başka bir server da deneme yapmak istiyorum. Sanırım bu sorun bir tek bende var. Dolayısıyle tek sıkıntım sunucu kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Üşenmeden sıkılmadan...
  7. E

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! Şöyle açıklayabilirim size; 1.) Müşteri sipariş verdiğinde müşteriye vermiş olduğu sipariş hakkında detaylı mail gitmektedir. ( Buraya kadar herşey çok güzel ) 2.) Aynı maile benzer bir mail de bana gelmesi gerekiyorken ( ben öyle zannediyorum ) yada buna benzer bir...
  8. E

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Sunucumda smtp mail kullanmaktayım ve o şekilde de denediğim zaman sadece sipariş verildiği zaman müşteriye giden mail doğru fakat bana gelen mail logo.jpg mail olarak görünüyor. Sunucu kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
  9. E

Email Gönderme Sorunu!

Siparişi tamamla dediğimde, hiçbir şekilde mail alamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Kullandığım sürüm v1.3.1
  10. E

Kampanyalı Ürün Ekleyemiyorum

Cvp:Kampanyalı Ürün Ekleyemiyorum wMaster yazan: Sizden rica etsem, bu dediklerinizi 2 resim ile anlatabilirmisiniz? ben sizin dediğiniz gibi ilgili yerlere bakıyorum ve indirim yazacağım yere yazıyorum ama yinede göremiyorum. Sizden ricam resimli olarak anlatırmısınız lütfen, teşekkür ederim.
  11. E

Kampanyalı Ürün Ekleyemiyorum

Cvp:Kampanyalı Ürün Ekleyemiyorum msgulhan yazan: Evet aynı sorun bende de var, üstelik ürün ekleme bölümünde "indirimde" ibaresi bulunmamaktadır. Prestashop v1.3.1 sürümünü kullanıyorum.
  12. E

PrestaShop 1.3.1.1 Chmod Yazma İzinleri Sorunu

Cvp: PrestaShop 1.3.1.1 Chmod Yazma İzinleri Sorunu Tamamdır. Çok teşekkür ederim, iyi günler.
  13. E

Cvp: PrestaShop 1.3.1.1 Chmod Yazma İzinleri Sorunu Evet dediğiniz gibi yaptım ve oldu. Peki bu şekilde alt klasörlerin tümünede yazma izni verince sorun olmaz mı? Veya kurulumu tamamladıktan sonra yazma izinlerini tekrar 755 yapsam olurmu? İlgiliniz için teşekkür ederim.
  14. E

Merhaba, Yazma izinlerini doğru vermeme rağmen bir türlü kurulumda onaylanmıyor, neden olabilir? Örnek;
Üst Alt