Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

DrEgHoT kullanıcısının son içeriği

1. D

Anasayfa Editörü Resim Yükleme

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme ne dili uzattık simdi?yani bana laf söylenince iyide ben söyleyince mi kötü mü?yardım edildiğini bildiğim içinde buradan yardım istedim zaten.neyse ya gerçekten boşverin sorunuda herşeyide.olmuyorsa olmuyor.konu zaten cok baska yerlere gidiyor.söyledigim...
  2. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme yafs güzel kardeşim anlatamıyorum gerçekten.site takır takır çalışıyor sadece bu modül çalışmıyor diyorum daha ne kadar açık konusayım?tema mema diyorsun da bizde yabancı değiliz bu işe sadece php bilmiyoruz.editlemeyi vs biliyoruz.aman neyse ya bırakın...
  3. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme wmasterin son yazısına katılıyorum yani anlayacağın DrEgHoT isimli kullanıcı sana çözümü sunuyoruz burada. ama sen ben illa modülden yapmak istiyorum diyorsan uğraş dur. yada direkt modülleri doğru çalışmıyor diye bırak prestashopu kullanmayı. sana kimse zorla...
  4. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme arkadasım iyi misiniz gerçekten?bu modül ne için koyulmuş oraya?yönetim panelinden güncelleme yapılabilsin diye değil mi?o zaman ftp den girip yapmanın mantığı nedir?sizin söylediğiniz ftp den gir bilmem ne zaten biliyorum ben bu ftp olayını vs.benim öğrenmek...
  5. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme arkadasım ben o sekilde resim yüklemesini biliyorum.bilmesem zaten siteyi yükleyemem hiç.admin panelinden yükleyemedikden sonra o modül ne işe yarıyor anlamı var mı?
  6. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme hayır hiç bir sıkıntı olmuyor.sadece anasayfa editörü modülünde sıkıntı mevcut
  7. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme sunucu komple benim yönetimimde.hiç bir türlü sıkıntı felan yok.olsa diger siteler calışmaz.bir tek bu scripti yüklediğim sitede sorun var.ve sadece anasayfa editör modülünde.
  8. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme Bu Sorunuma cevap verebilecek veya bilen kimse yok mu:(
  9. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme Buyrun ekran görüntüsü ne yaptıysam düzeltemedim bu sorunu bir türlü
  10. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme jpg de gif de png de denedim ufacık 2 3 kb lık dosyalarda denedim yine de olmadı
  11. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme izinlerde problem yok fakat modules/editorial/image böyle bir klasörde yok
  12. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme tamam da ftp den güncelleme de sorun yok.resim yüklemede sorun var.ben olmadı derken onu kastettim.sorunum resim yüklerken yüklememesi.bunu nasıl cözecegim?her seferinde manuel olarak mı yapacagım?
  13. D

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme dediğinizede yaptım izinlerede baktım ne yaptıysam düzelmedi.olmadı bir türlü.anlamadım sorun neresinde
  14. D

Merhabalar anasayfa editöründe olan sepet resmini kaldırıp başka sey eklemek istiyorum fakat ne yaptıysam basaramadım.tüm izinleride verdiğim halde plesk panelde olmadı. Resim yükleme anında bir hata oluştu <<< hala böyle sorunu almaya devam ediyorum.ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
  15. D

Toplu Email

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum.Siteye üye olan müşterilere toplu e-mail nasıl atabilirim acaba?bilen var mı modül felan yeni ürünler eklediğimde veya indirimde ürünler oldugunda e-mail ile ulaşmak istiyorum fakat bulamadım bir türlü
Üst Alt