Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

cemil kullanıcısının son içeriği

1. C

Fiyat Bölümlerini Kaldırma

Cvp: Fiyat Bölümlerini Kaldırma 2 yer hariç kaldırabildim birisi logonun kenarında bulununan yer dieride kategorilerin içine girince urunlerin yanında gozuken bolum http://www.xn--aylojistik-bpb9sab10e.com/
  2. C

Fiyat Bölümlerini Kaldırma

Kurdugum Site Sipariş Üstüne calısacak ve sadece kendi müsterilerine ürün yollanacagı için sepetteki sepete ekle bölümünde yani müşterinin fiyatları görebilecegi yerlerdeki fiyat bölümlerini kaldırmak istiyorum biraz kurcaladım ama siteyi acıkcası biraz dagıttım yardımlarınızı bekliyorum.
  3. C

CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu

Cvp: Re: CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu flood yapmıs gibi oluyorum ama kusura bakmayın sorunun neden kaynaklandıgını buldum. sorun arkadaşca url ye bir değer girmediğimden dolayı kaynaklanıyormus kategorileri el ile hallettim ama ürünleri görünce gözük korktu 2000 küsür tane var...
  4. C

Cvp: Re: CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu 10 tane ürün göstermesine ragmen ilerledim ve hepsini import etti şu an ürünler admin panelde gorunuyor ama gel gelelimki ürünler ana sayfada görünmüyor. stoktandir dedim deneme amaclı bi ürüne stok girdisi yaptım ama nafile bunu nasil...
  5. C

Cvp: Re: CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu gene hüsran :(
  6. C

Presta shop ödeme yap butonu yazısı

Cvp: Presta shop ödeme yap butonu yazısı yonetim paneli araçlar çeviriler bildiğim kadarıyla
  7. C

Cvp: Re: CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu yeni bilgileri yolladım aldınız dimi
  8. C

Cvp: Re: CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu hocam baktım herhangi bir sorun yok size özel msjla panel giriş bilgilerini yolladım bir incelermisiniz
  9. C

Cvp: Re: CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu walla ben cikarmadim site cikardi :S ilk 10 sutundan baskasini gormuyor
  10. C

Cvp: Re: CSV import kelimeler arasi bosluk sorunu tek seferde sadece 10 tane ürünmü import edebiliyoruz ? cogu sorunu duzelttim şimdide bu çıktı
  11. C

şurada birşeyler yapmıs sorunsuz şekilde import etmeyi anlatmısta ingilizcem biraz zayıf bi incelermisin http://www.prestashop.com/forums/viewthread/49825/
  12. C

hocam boslukları algılamıyor :S hocam peki bunları direk sql sorgusuyla db ye import edemezmiyiz tr karakter sorunuda ortadan kalkmazmı o zaman ?
  13. C

tr karakterlerden dolayı hata veriyordu bende tr karakterleri hallettim bu seferde cins bir hata cıktı bosluklarıda hata olarak algılıyor sorun resimde incelerseniz anlarsınız bosluklar (?) şekilde gorunuyor ve hata veriyor kategori başlıkları tek kelime ve tr karakter olmadıgı için herhangi bir...
Üst Alt