Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

celebi kullanıcısının son içeriği

1. C

Prestashop 1.6.0.6 Modül Sorunu

config/defines.inc.php içindeki PS_MOD_DEV'in görüntüsünü aşağıya koyuyorum.. Karşısında hali hazırda 'false' yazmakta. * DISCLAIMER * * Do not edit or add to this file if you wish to upgrade PrestaShop to newer * versions in the future. If you wish to customize PrestaShop for your * needs...
  2. C

Prestashop 1.6.0.6 Modül Sorunu

Admin panelinde diğer kısımlar çalışırken modül'e tıkladımda.. [PrestaShop] Fatal error in module gridextjs: Class GridExtJS contains 1 abstract method and must therefore be declared abstract or implement the remaining methods (ModuleGridEngineCore::setLimit) Bu hatayı almaktayım.. Bir fikri...
  3. C

icon ekleme

Cvp:icon ekleme KATALOG/KATEGORİ'lerde "düzenle" kısmında "adı, tanıtım vs"..nin yer aldığı sayfada "resim" ekleyince kategorilere tıklandığında bu resmin görünüyor olması gerekiyor.. acaba doğru mu anlamışım yoksa farklı bir şeyden mi bahsettim? :S
  4. C

Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz...

Cvp:Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz... fsariz yazan: ARAÇLAR/CMS'ye girip "yeni ekle" diyoruz. "meta başlığı" ve "friendly url"yi mutlaka doldurarak, istediğimiz metni veya açıklamayı sayfa içeriğine yazıp kaydediyoruz. CMS'lere eklenen bu bağlantıyı eylemler arasındaki "izle"yle sitemizdeki...
  5. C

Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz...

6 aydır yayında olan sitemiz hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyoruz... El Emeği Pazarı Satış Platformu www.elemegipazari.com
Üst Alt