Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yanlız şöyle bir şey var dediğinizi düşündüm ama. Ben 3 tane CMS açtım.
1. Hakkımızda (Buna iframeyle bi şey çekmiycem)
2. Kullanım Şartları ve Kargolama ( Bununda iframeyle işi yok)
3. Referanslar işte bu sayfayı iframeyle başka bir html sayfa eklemek istiyorum.
Aklıma şu geldi aslında...
Merhaba,
Prestashop'ta CMS ye iframe ile bir sayfa çekemiyorum. Bunun çözümü veya bir alternatifi varmı?
CMS ile çektiğim sayfaya dinamik bir html ekleyeceğim yoksa htmlin heade ve footer ı prestashopta uyarlamam gerekecekki buda uzatacak işi :)
Bayağıdır ilgi gösterdiğim ve bu forumdan olsun, diğer prestashop destek veren forumlardan olsun çok şey öğrendiğim ve paylaşımcı ruhlarını sevdiğim; @bera_ramazan üstadımızında destekleriyle prestashop'ta itediğim yere geldim.
Benim kendi kullandığım admin panel temalarım vardı yani orjinal...
Cvp: Yonetim Panelinde Kategoriler Gözükmüyor
Tekrar gitti :S yani sorun çözülmedi hala anlayamadım sorun nerde
Hataa şöyleki tüm sitelerimde aynı problem var, 4 tane site var sürümü 3,6 hostingte olabilirmi acaba?
Cvp: Yonetim Panelinde Kategoriler Gözükmüyor
Sorun Çözülmüştür.
Admin panelindeki tüm dosyaları eski yedeklediğimle değiştim. Muhtemelen admin panelindeki sayfalardan biri bozulmuştur diye tahmin ederek gerçekleştirdim işlemi.
Sa.
Kategoriler sitede mevcut olmasına rağmen, hatta menü modülünde gözükmesine rağmen katalog sekmesinde ve ürün ekleme menüsünde kategoriler gözükmüyor. Acaba sorun nerede ve nedendir?
Saygılar
Cvp: Header Sabitleme
hocam ellerine sağlık çok güzel oldu :) sayende bişey daha diycem ben yapmaya çalışıyorum ama bu seferde footer ürünlerin içine girdi :D
Cvp: Header Sabitleme
hocam bi siteye bakarmısınız anlattığınız gibi yaptım yani şöyle yaptım
/* ------- Header ------- */
#header { background:url("../img/bg_header.png") repeat-x scroll 0 top #C9C4AE; z-index:2; position:fixed;; width:100%; }
şu anda global.css bu şekilde ancak sayfalar...