Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

byefem kullanıcısının son içeriği

1. B

Ürün stokda değilse, indirilebilir ürünler için

Cvp: Ürün stokda değilse, indirilebilir ürünler için ÜSTADIM, yine dediğinizi de yaptım yeniden yükledim ancak herhangi bir şekilde ekleme yapamıyorum... ilginiz için şimdiden teşekkürler...
  2. B

Cvp: Ürün stokda değilse, indirilebilir ürünler için Teşekkürler ilginiz için.. farklı bir browser da denedim (Mozlla) ama olmadı.. aynı şekilde her hangi bir ekleme yada değiştirme de bulunamıyorım.. bir de diğer dediğiniz gibi dosyayı yeniden yükleyeyim.. burada garip olan bazı ürünlerde...
  3. B

Cvp: Ürün stokda değilse, indirilebilir ürünler için merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var stok eklemem gereken yere herhangi bir müdahale de bulunamıyorum.. aşağıdaki resimde gostermeye çalıştım.. yardımcı olursanız sevinirim..
  4. B

temel bazı sorunlar

Cvp: temel bazı sorunlar üSTADLARIM DEĞERLİ KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM... sorunu hallettim... sonunda virgül ( , ) olmayacakmış... hele şükür... :)))
  5. B

temel bazı sorunlar

Cvp: temel bazı sorunlar üstadım birde tek kelime yazdığım zaman bunu kabul ediyor... altta şu ifade var ben bu şekilde girdiğim halde kabul etmiyor " 1'den fazla kayış girmek için virgül (,) ile bölünüz (örnek: dvd, bilgisayar, klavye) "
  6. B

temel bazı sorunlar

Cvp: temel bazı sorunlar üstadım.. girdiğim şekil su : nisan,mcr,mixray, kulvar, giyim, bu şekilde yazdığım halde bu hatayı veriyor..
  7. B

temel bazı sorunlar

Cvp: temel bazı sorunlar Arkadaşlar, üstatlarım... Ürünleri girdiğim yerde kayışları eklemek istiyorum... yani tags eklemek istiyorum tek bir tane eklediğim zaman ekliyor mesla ( moda crise ) ama moda crise, nisan, mayıs, dediğim zaman şu hatayı veriyor... çözemedim.. bir destek allah rızası...
Üst Alt