Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Bizim Vitrin kullanıcısının son içeriği

1. B

Üyelik Kaydında Telefon Numarası Zorunlu Alan Olsu

Cvp:Üyelik Kaydında Telefon Numarası Zorunlu Alan Olsu Ben de telefon numarası zorunlu olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim, yardımcı olacak birileri var mı ?
  2. B

Bizim Vitrin

Yapmaya çalıştık birşeyleri. :) Www.BizimVitrin.Com
  3. B

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 wMaster yazan: Konuyu biraz açar mısın? Hangi klasöre atacağız. Klasöre attıktan sonra admin panelinden falan ayar yapılması gerekir mi ?
  4. B

Prestayı kurdum, ama ana ve admin sayfası bombos?

Cvp:Prestayı kurdum, ama ana ve admin sayfası bombos? prospectus yazan: AykutCelik@Hotmail.Fr Ekle.
  5. B

Yasal Bildirim Bölümünü Düzenleme

Cvp:Yasal Bildirim Bölümünü Düzenleme eray6161 yazan: Diyelim bütün cmsleri sildik ve yeni cms oluşturmak istiyorum. Ama cms sayısı 6 , 7 gibi rakamlardan başlıyor. Hepsini silip tekrar cmsn kurmak istiyorum ve cms numarasını 1 yapmak istiyorum.? nasıl olacak?
  6. B

Yönetim Panelinde şablonu göremiyorum

Cvp:Yönetim Panelinde şablonu göremiyorum attıgın klasörün için de flower dite bir klasör daha olacak. sadece onu at ftp ye
  7. B

cms Id yardım!

Selam arkadaşlar.... bu cms den girince orada ID Numaraları var ben 1, 2 , 3 , 4 numraları dosyaları sildim admin panelinde yeni cms oluşturunca bana 1 nolu yerine 5, 6,7 nolu cms dosyası açıyor. 1 numaralı cms dosyasını nasıl açmam gerekiyor?
Üst Alt