Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

barley kullanıcısının son içeriği

1. B

Banka havalesi e-mail'inde sorunn yardım lutfen

Cvp:Banka havalesi e-mail'inde sorunn yardım lutfen ayrıcaaa /modules/bankwire/mails/tr nin içinde new_order.html yi frotpageden aç arasına yerleştir bir yere olacak. acılan doger konuya verılen cvp bu yeterlı acıklama yok boyle bı dosya yok bende ayrıca bunu frontpage le acıp ne eklıcezzz...
  2. B

Cvp:Banka havalesi e-mail'inde sorunn yardım lutfen arkadaslar cvp yazılmıs ama verılen cevabada cevap verılmıss :) o dosya yok dıger arkadasdada yok bendede yokkkk cozum uretebılıcek arkadaslar yazsın lutfen
  3. B

Banka havalesı e-mail'inde sorun var yardım lutfen

arkadaslar banka havalesı maılınde sorun var Siparişiniz alınmıştır. Ödemeniz bize ulaştığı anda, ürünler kargoya verilecektir. Havale ile ödemeyi terçih ettiniz. Lütfen altdaki hesaba havelenizi yapınız: İsim SOYİSİM {bankwire_home_html} IBAN : {bankwire_iban} BIC : {bankwire_bic}...
  4. B

arkadaslar banka havalesı maılınde sorun var Siparişiniz alınmıştır. Ödemeniz bize ulaştığı anda, ürünler kargoya verilecektir. Havale ile ödemeyi terçih ettiniz. Lütfen altdaki hesaba havelenizi yapınız: İsim SOYİSİM {bankwire_home_html} IBAN : {bankwire_iban} BIC : {bankwire_bic}...
  5. B

arkadaslar yokmu yardım edıcek bırııı ::S:S:S

Cvp:arkadaslar yokmu yardım edıcek bırııı ::S:S:S eyw saolasınn
  6. B

arkadaslar yokmu yardım edıcek bırııı ::S:S:S

arkadaslar yokmu yardım edıcek bırııı ::S:S:S sayfa ıcıne php kod nasıl yerlestırebılırım yardım ltfennn
  7. B

iframe kod yerlestiremıyorm yada php sayfa ekleme?

Cvp:iframe kod yerlestiremıyorm yada php sayfa ekleme? yanı daha acık anlatayım iletişim formu sıtede nasıl gozukuyorsa orta kısımda bende bu php kodları o sekılde gorunmesını ıstıyorum nasıl yerlestırebılırım kodları yardım lutfen
  8. B

iframe kod yerlestiremıyorm yada php sayfa ekleme?

arkadas hazırlamıs oldugum bı php sorgu sayfası var bunu yenı sayfa olarak yerlestırmek ıstıyorum ama prestashop sadece html kod eklemeye ızın verıyor ıframe olarak yapmaya calıstım ıframeyıde kabul etmedı bende dırek php kodları yerlestırebılırmıyım dıye dusundum ve sızlerden yardım beklıyorum ...
  9. B

yenı sayfa nasıl olusturuluyo ?? yardım luıtfenn

Cvp:yenı sayfa nasıl olusturuluyo ?? yardım luıtfenn cok saol ya tesekkur ederımm sayende yarım kalan sıtemı bıtırıcem ALLAH razı olsun
  10. B

yenı sayfa nasıl olusturuluyo ?? yardım luıtfenn

arkadaslar ana sayfa modulu gıbı sadece ust kısmı degıstırerek yenı sayfa olusturmak ıstıyorum nasıl yapabılırım mısyonumuz hakkımızda vs gıbı yenı sayfalar olusturucmda bulamadım yenı sayfa olusturmayı
  11. B

yeni sayfa nasıl olusturucam ?? lütfen yardımm

merhaba arkadaslar oncelıkle super bır e-ticaret sitesi ..yasadıgım bazı sorunlar var mesela ana sayfadakı modul gıbı baska bır modul daha hazırlamak ıstıyorum ana sayfanın yanına misal hakkımızda misyonumuz vs gıbı lınkler yenı sayfalar eklemek ıstıyorum nasıl yapabılırım...ve bu yenı...
  12. B

Hosting Firmasi Ariyorum

Cvp:Hosting Firmasi Ariyorum cok uygun fıyatlarda ıstedıgın hızmetı cok kalıte bır sekılde saglayabılırız www.istanbulhost.org web adresımız. msn ile destek@istanbulhost.org
Üst Alt