Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: aynı veri tabanını 2 sıtede kullanmak
confıg dosyasını aldım kopyaladım degıstırdım ama tum verıler degıstı yanı bır sıtede olmasını ıstemedıgım urunu nasıl kaldırıcam ordan kaldırınca dıger sıtede de kalkarmı malum aynı verı tabanını degıstırmıs oluyorum sanırım yardımcı olursanız sevınırım
aynı verı tababnını kullansam da sanırım ıstedıgım olacak aynı verı tabanını nasıl kullanacagım konusunda yardımcı olursanız sevınırım
ben bır musterı bır sıtede sıparıs verebılmelı ve aynı sıfresıyle dıger sıteye gırıp ordan da sipariş verebilmeli diye dusundum yapılabılırmı urunler farklı olucak ama musterı 2 sıteye de girebilecek yanı bir tane siteye üye oldugu zaman aynı zamanda...
merhaba arkadaslar 2 adet sitem var mumkunse aynı veritabanını kullanmak istiyorum yanı bir sitede kayıtlı olan müşterim ayni isim ve şifreyle diğer sitemede kayıt yapabılsın mumkun mu acaba yardımcı olabilecek arkadasım varmıdır
Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor
arkadaşlar bu siteden indirdiğiniz presta 1.4.4 versiyonnda bulunan modüller içindeki "socolissimo" " twenga""upscarrier""watermark" isimli moduller uygunsuz oldugundan modul duzenleme gorunmuyor aynı hata bende de yapıyordu tek tek deneyerek buldum kolay...
arkadaslar öncelikle herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım sıkıntı su presta 1.4 sürümünü kurdum ancak yönetim paneline giriş yaptıktan sonra modul kısmına tıklıyorum ve modullere giriş yapamıyorum ilk olarak sunucu hatası yazısı altında bakım için vs kapatılmıs dıyor daha sonra 10...
Cvp: sipariş mail olarak gelmiyor
Eposta sunucu bilgileriniz aşağıdaki şekildedir.
Giden posta sunucusu: mail.shufflewaffle.com
Giden posta tipi: SMTP
Giden posta sunucu bağlantı noktası (port): 587
Kimlik doğrulaması için kullanıcı adı kısmına @shufflewaffle.com uzantılı bir eposta adresiniz...
Cvp: sipariş mail olarak gelmiyor
admin panelden ayarlardan iletişimden ve mail kısmından duzeltıyorum kaydet dedıkten sonra test maılı gonder dıyorum ama gelmıyor test maılıde sıparısde
Arkadaşlar sitemi kurdum hersey tamam ama sipariş verildiğinde bana mail olarak gelmesini istiyorum ama gelmiyor bir yerde yanlısmı yaptım :(( yardımcı olursanız sevınırım
Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor
fark etmıyor hangı dosya oldugu komple de sıldım sadece dejalayı da sıldım tek yenıden yukleyınce duzelıyor sistem
Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor
arkadaslar aynı durumun benzerı benım basımada geldı ancak olayın detayına bakınca resımden farkettım resımde modul ekleme kısmı gözukuyor kı bu admıne laf atan arkadasımızın dedıgını dogru kılıyor sanırım arkadasım resımden de gozuktugu gıbı klasor ısmı...