Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

atomik kullanıcısının son içeriği

1. A

aynı veri tabanını 2 sıtede kullanmak

Cvp: aynı veri tabanını 2 sıtede kullanmak confıg dosyasını aldım kopyaladım degıstırdım ama tum verıler degıstı yanı bır sıtede olmasını ıstemedıgım urunu nasıl kaldırıcam ordan kaldırınca dıger sıtede de kalkarmı malum aynı verı tabanını degıstırmıs oluyorum sanırım yardımcı olursanız sevınırım
  2. A

Cvp: aynı veri tabanını 2 sıtede kullanmak her zaman bunu yapmak zorundamıyım yanı bır defa bır ıslem yapsam da ortak kullansam olmazmı
  3. A

Cvp: aynı veri tabanını 2 sıtede kullanmak bunu her ıkı sıte ıcınde yapmalımıyım ve yaptıgım zaman aynı musterı 2 sıteyede aynı sıfreyle gırebılırmı?
  4. A

Cvp: aynı veri tabanını 2 sıtede kullanmak aynı verı tababnını kullansam da sanırım ıstedıgım olacak aynı verı tabanını nasıl kullanacagım konusunda yardımcı olursanız sevınırım
  5. A

Cvp: aynı veri tabanını 2 sıtede kullanmak ben bır musterı bır sıtede sıparıs verebılmelı ve aynı sıfresıyle dıger sıteye gırıp ordan da sipariş verebilmeli diye dusundum yapılabılırmı urunler farklı olucak ama musterı 2 sıteye de girebilecek yanı bir tane siteye üye oldugu zaman aynı zamanda...
  6. A

merhaba arkadaslar 2 adet sitem var mumkunse aynı veritabanını kullanmak istiyorum yanı bir sitede kayıtlı olan müşterim ayni isim ve şifreyle diğer sitemede kayıt yapabılsın mumkun mu acaba yardımcı olabilecek arkadasım varmıdır
  7. A

modül düzenleme görüntülenmiyor

Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor arkadaşlar bu siteden indirdiğiniz presta 1.4.4 versiyonnda bulunan modüller içindeki "socolissimo" " twenga""upscarrier""watermark" isimli moduller uygunsuz oldugundan modul duzenleme gorunmuyor aynı hata bende de yapıyordu tek tek deneyerek buldum kolay...
  8. A

presta 1.4 sürümü hatası

arkadaslar öncelikle herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım sıkıntı su presta 1.4 sürümünü kurdum ancak yönetim paneline giriş yaptıktan sonra modul kısmına tıklıyorum ve modullere giriş yapamıyorum ilk olarak sunucu hatası yazısı altında bakım için vs kapatılmıs dıyor daha sonra 10...
  9. A

sipariş mail olarak gelmiyor

Cvp: sipariş mail olarak gelmiyor benım anlamadıgım normalde presta yı kurdugumuz zaman yazmıs oldugumuz maıl adresine otomatikmen sprişler gelmesi gerekmiyormu neden outlookla falan ugrasıyorum :( tabı bu mesajımı yanlıs anlamayın dedıklerınızı uyguluycam ;)
  10. A

Cvp: sipariş mail olarak gelmiyor Eposta sunucu bilgileriniz aşağıdaki şekildedir. Giden posta sunucusu: mail.shufflewaffle.com Giden posta tipi: SMTP Giden posta sunucu bağlantı noktası (port): 587 Kimlik doğrulaması için kullanıcı adı kısmına @shufflewaffle.com uzantılı bir eposta adresiniz...
  11. A

Cvp: sipariş mail olarak gelmiyor nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum
  12. A

Cvp: sipariş mail olarak gelmiyor admin panelden ayarlardan iletişimden ve mail kısmından duzeltıyorum kaydet dedıkten sonra test maılı gonder dıyorum ama gelmıyor test maılıde sıparısde
  13. A

Arkadaşlar sitemi kurdum hersey tamam ama sipariş verildiğinde bana mail olarak gelmesini istiyorum ama gelmiyor bir yerde yanlısmı yaptım :(( yardımcı olursanız sevınırım
  14. A

Admin Panelde Modüller Gözükmüyor

Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor fark etmıyor hangı dosya oldugu komple de sıldım sadece dejalayı da sıldım tek yenıden yukleyınce duzelıyor sistem
  15. A

Admin Panelde Modüller Gözükmüyor

Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor arkadaslar aynı durumun benzerı benım basımada geldı ancak olayın detayına bakınca resımden farkettım resımde modul ekleme kısmı gözukuyor kı bu admıne laf atan arkadasımızın dedıgını dogru kılıyor sanırım arkadasım resımden de gozuktugu gıbı klasor ısmı...
Üst Alt