Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

acemituccar kullanıcısının son içeriği

1. A

İçeri Dosya Aktarma

Cvp: İçeri Dosya Aktarma Henüz dikkate almamış 3 ay geçmiş.İnşallah dikkate alır.
  2. A

Toplu Ürün ekleme

Cvp: Toplu Ürün ekleme yardım edebilecek kimse yokmu?
  3. A

CSV İle Ürün İmport Edince Resim Yüklenmiyor

Cvp: CSV İle Ürün İmport Edince Resim Yüklenmiyor Bu problemi bende yaşıyorum siz çözebildinizmi?
  4. A

Toplu Ürün ekleme

Cvp: Toplu Ürün ekleme Merhaba Arkadaşlar, toplu ürün eklemeye çalışıyorum.Tüm bölümler tamam ama hem kategorilerde hemde ürünlerde url kaydetmiyor Resim kopyalama hatası veriyor.http://olarak da olmadan da farketmiyor.url kaydetmiyor.Türkçe karakter kullanmıyorum ingilizce yüklüyorum...
  5. A

Ana sayfada Butonlarda home yazan yeri değiştirme

Cvp: Ana sayfada Butonlarda home yazan yeri değiştirme tema/modüller içinde blockpermanentlinks-header.tpl bul.Bunun içinde home yazan yeri anasayfa yap.
  6. A

Üye Olurken Hata...!

Cvp: Üye Olurken Hata...! Bu sorunu çözebilen kimse yokmu :(
  7. A

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! Evet sorunum ingilizdeden yüklediğim dosyalarla çözüldü.Sorun buradan indirdiğim 1.3.1 paketi mails/tr içindeki dosyalarda.Bilginize.
  8. A

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! Cebanız için teşekkür ederim.Hemen deniyorum.
  9. A

Email Gönderme Sorunu!

Cvp:Email Gönderme Sorunu! bu siteden indirdiğim v1.3.1 Türkçe Tam Sürüm içindeki mails/tr klasörünün içindeki bazı dosyalar 0 KB.Yani boş.Bendede aynı sorun oldu.Müşteriye mail gidiyor fakat bana sipariş bilgilendirme maili gelmiyor. Prestada sorundan başka birşey göremedim malesef.artık pes...
  10. A

Üye Olurken Hata...!

Cvp:Üye Olurken Hata...! Bu hatayı çözebildinizmi acaba? Aynı şey benimde başıma geldi. Üye olurken; "Toplam 1 hata bulunmaktadır. : 01.Bu e-posta adresi zaten kullanımda!" mesajı veriyor.Tamam o zaman diyorum.Madem kullanımda şifremi unuttuma geçiyorum bu kezde "Toplam 1 hata bulunmaktadır...
  11. A

Tema Ve CCS

Bu konu hakkında arkadaşlar bilgilerini paylaşamazlarmı?Tema modifiye etmek için neler yapmak gerekir?
  12. A

Slayt Banner Ekleme Yardım

Cvp:Slayt Banner Ekleme Yardım wMaster yazan: Değinizi yaptım istediğim gibi oldu.Teşekkürler..
  13. A

Slayt Banner Ekleme Yardım

Cvp:Slayt Banner Ekleme Yardım Öncelikle merhabalar, Bu ilk mesajım.Dolayısıyla herkesi selamlıyorum. Bu modül gayet güzel.Kurdum ancak sayfanın en altında çıktı.Bense en üstte olmasını tercih ederim.Bunu nasıl yapacağım?
Üst Alt